17 comments
  1. ~ adeh... dah pernah kena tag nih. tapi tak jawab2 sampai skang. hehehehe.... ~

    ReplyDelete
  2. amy,
    hahahha...kumpul jgn x kumpul :p

    ReplyDelete
  3. ekk~!! nak tgk ke apa dlm beg kuncop~?? malu ar, banyak sampah.
    kena gak ek~?? okey lar... :)

    ReplyDelete
  4. kuncop,
    aah.. nk jugak nk jugak!!! ekekekke

    ReplyDelete
  5. thanks krn sudi menyelengkor kan isi dlm handbag..akak dah puas ati dah...
    knp byk sgt buku nota tu??

    ReplyDelete
  6. huahuahuah ada gik molah tag beg tok.. hikss.. lak ek molah ahh.. suma kertas2 jak bayk.. wakakka

    ReplyDelete
  7. risanur,
    u r welcome.. knp byk sgt? xtau la kak.. mmg dh mcm tu kejadiannya.. ekekeke

    ReplyDelete
  8. kiki,
    i x kisah... bila2 jak... hehehhee

    ReplyDelete
  9. byk bende berharge dlm handbag ni....
    nk ragut ..
    bleh...
    hehe..

    ReplyDelete
  10. amer,
    hahahaha
    kalo ragut nnt repot polis siber :p

    ReplyDelete
  11. haha.. banyaknyer pendrive..

    ReplyDelete
  12. kenapa agak nya diperlukan thumb drive bebanyak tu kak...
    dah jadi keychain dah ..
    apo kato gi beli yg 4 gig dan masukkan suma nyer dlm tu,

    ker yg anda pegang tu dah 4 gig each, pocket tak tau nak komen dah lah:)

    ReplyDelete
  13. kmk dah tauk dah pa tag! hahaha... jakun ina juak! hahaha... ;p lak kmk jawab dengan penuh bersemangat! nantikan kemunculannya, wakakaka... ;p

    ReplyDelete
  14. inilah rahsia wanita. handbag mcm poket doraemon. byk brg.

    ReplyDelete
  15. menteil,
    aah..keperluan...haha

    pocket,
    mmg nk perlu byk.. suka..wakaka
    yg ada kt situ kn
    ada yg 1g, ada yg 2g, ada yg 8g
    selebihnya 256 & 512
    4 g mmg xde sbb terus beli yg 8g tuh
    hahahaha

    ina,
    hahaha...nang ada ktk..bluwekk :p

    meo,
    hehehehe.. blom ada baby lg
    kalo ada lg la mcm2 ada
    huhuhu

    ReplyDelete
  16. uyoo.. enpon dia kaler oren daaa.. waarrghh lapor2 heheeh

    ReplyDelete
  17. hehe...within this few days,adalah kamek post..keyh...gik mok adakan sesi photoshoot...hoho...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.