10 comments
  1. ~ yeayy, dah jawab. hikhikhik.... ~

    ReplyDelete
  2. kmk mok juak plan my wedding! my fairy-tale wedding... ;) p, mok carik calon la lok. boleh tolong kah? hahaha... ;p i wish you all the best and lots and lots and lots and lots and lots of happiness and love, Kak Ira :) may Allah SWT bless the both of you, amin ya rabbal alamin :)

    ReplyDelete
  3. ina, polah la.. hehehe
    mok mek tolong? susah lak jd papahal
    ktk carik dirik jak..
    lak kmk rs bersalah gik klak

    anyway TQ..

    ReplyDelete
  4. lak kmk polah, insyaAllah =) mok contact wedding planner lok. wakakaka ;p ai, rasa bersalah? why should you feel guilty...? if you're talking about him, sik ada kaitan langsung dengan ktk org, Kak Ira. it is just him. i still love all of you anyway. so, please, please, please... do not feel that way...

    ReplyDelete
  5. and yes, you're most welcome, hehe... ;)

    ReplyDelete
  6. ina,
    bkn sbb him
    sbb kmk xmok dipersalahkan mun mek introduce urg ngn ktk then kelak jd papahal.. xmok mek beb... takut

    ReplyDelete
  7. ala... Kak Ira :) ya semua kuasa Allah SWT, bah. even mun misal ktk terjadi matchmaker pakei sapa-sapa pun, mungkin ya dah takdir untuk ktk menemukan dua orang bersama-sama. tapi, apa yang terjadi selepas ya, ya dalam tangan Allah SWT, kan...? just orang yang berfikiran negatif akan menyalahkan orang lain di atas ketentuan Allah SWT dengannya. tapi, kmk setuju juak dengan apa yang ktk padah ya :) setiap kita ada prinsip yang tersendiri. untuk apa kita mencari masalah yang tidak diundang? it's better for us to mind our own business, do our own thing. insyaAllah, semuanya okey :)

    ReplyDelete
  8. ina,
    ya lah, better gago ngn hal dirik pn ajak.. x sakit palak mikir masalah urg.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. very true, in most cases, hehe ;) kmk guro jak, bah, Kak Ira. iboh ktk tang ada benar-benar carik org pakei kmk, haha... ;p kita serahkan kepada Yang Lebih Maha Mengetahui =) best juak gitok. dapat uruskan and take care of yourself first. ktk pun mesti dah melalui saat-saat ya, kan? and look! now you're happier than you could have ever imagined! ;)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.