15 comments
  1. bekas blogdrive ka dulu? alamat ape ek? ien ponng asal blogdrive gark.. tp alamatnye dah remove

    Al-Fatihah untuk Arwah tersebut..

    kenangan yg manis xkan dilupa hehe

    ReplyDelete
  2. ien,
    hahahaha...aku mmg dh lama kenal ang.. ang jer x kenai aku

    akulah nagacute!

    wakakakakaka

    ReplyDelete
  3. hish.sedihnye bce entri ni.apapun al fatihah la buat arwah ..smoga die ditempatkan dikalangan para shuhada

    ReplyDelete
  4. ai, sedih, eh... *sniff* *sniff*... al-Fatihah...

    ReplyDelete
  5. blog world,
    memang kekadang kita menyaksikan
    drama :)
    mungkinkah nanti kita pun sebahagian dari drama untuk disaksikan orang lain?
    hummmmmmmm

    ReplyDelete
  6. ciss.. men rahsie2 lak.. majuk aku

    ReplyDelete
  7. salam myra,
    akak pun kekadang terkenang arwah ghaz..drpd arwah la akak kenal apa itu dunia blog...itu la blog pertama yg akan baca...akak sempatla bertukar2 komen dgn arwah...mmg ceta yg amat sedih sgt...akak lg masa arwah meninggal smasa arwah gi menonton konsert indon pd 2006..dah hampir 2 thn dah arwah meninggalkan kita semua..alfatihah...
    akak pun nak tahu mana gi hikaru dan sha tu...sapa agaknye yg tahu pasal mereka kan...

    ReplyDelete
  8. amer,
    sedih ek? akak teringat kisah lama jer

    ina,
    boh berlakon nanges indah... huhuuhuh

    pocket,
    aah... sapa tau kn? andai ku pergi dulu sebelum mu... lagu alleycat la plak..

    ien,
    alalalla... jgn ler majuk.. kak risanur lg cm aku.. hang je x cam... uhuk

    risanur,
    kan kak? mcm x percaya jer apa yg dia tulis tu tp kenyataan kn.. walau x kenal tp rs dekat jer... hikaru pn dh lm menghilang dh kn??

    ReplyDelete
  9. erm.. kisah menareks...
    tapi malangnya aku baru berblogging..
    tak dapat la lalui pengalaman tu..

    ReplyDelete
  10. sik adalah eksen, Kak Ira... teringat dengan kawan kmk yang dah sik ada juak at the same time...

    ReplyDelete
  11. ieee....nang dasar manusiyal ewh..kempang ati jwak dak nya ngutuk blogs arwah ya...nang dasar!!!

    mek bc kisah post tak towk ewh...alu rs nk ajak aie maca blogs arwah ya..sure sadis owh. tp ya lah...dh didelete kan :(

    bodo dak manusiyal ya..bencik mek ngan cdaknya ewh!

    ReplyDelete
  12. al-fatihah.. semoga dia tenang di sana...


    p/s: kita pun dulu ada blogdrive a/c gaks.. huuhuh... :)

    ReplyDelete
  13. menteil,
    hmm..sekarang dh jarang jumpa blog yg honest cmtuh.. kalo ad apn maybe private blog

    ina,
    menar? ooo tedah..

    zie,
    aok..blog nya dh xda... tunangnya delete

    ayu,
    ye ke? aktip lg ke x? hehehe

    ReplyDelete
  14. ~ owhh, MC pernah cerita kisah nih. harapnya, dia tenang di sana.. ~

    ReplyDelete
  15. aok, dua minggu gik kah nak SPM, nya ninggal... kenak langgar kwn bait kedirik...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.