11 comments
  1. wah2 beshnyee pi wayaang.. jeles2 uhuhuhu!

    ReplyDelete
  2. salam myra,
    hope takde apa2 yg berlaku...

    ReplyDelete
  3. ~ siap pi berkaraoke. dah lama gian nih tapi tak dek geng la plak nak ajak. geng karaoke dah jauh nun kat Sri Damansara. huhuhu....

    MC, dalam sebulan pertama nih akan jadik isu kalau hal2 org bunuh diri nih. just tutp telinga jer kalau org start citer benda yg ntah apa2. wat diri sendiri rasa takut jer nanti. ~

    ReplyDelete
  4. oren kaler... cantinyer

    ReplyDelete
  5. trbaca lak cite...
    kat entri bwh ni...
    rse tkut de gak ni..

    ReplyDelete
  6. da sgek mlm ya kmk baca entry ktk on hanging ya, kak ira... haha... bulu roma kmk berdiri, ai... alu lah nebes. tambahan agik kmk sorang-sorang jak dalam bilit. dahlah time ya menahan diri nak pegi toilet. lelah kmk fikir, nak pegi kah sik toilet tok or tahan jak. last-last, kmk alu kuar bilit, ketuk pintu kawan kuat-kuat mintak teman pegi jamban, haha...;p kmk padah dengan kwn kmk kmk takut sebab baruk baca cerita org bunuh diri. ya kmk knk anok, haha...;p (kmk nang selalu kenak anok oleh kwn kmk pun disebabkan sikap penakut, hehe...;p). time tido malam ya ng b'bc dgn doa tido, al-fatihah, an-nas, al-falaq, al-ikhlas, surah yassin, surah kursi... kakya malam ya kmk mimpi da antu mok gigit kmk indah... haha... nang t'mbak-mbak ke dlm tido lah...;p haha...
    jangan takut, kak ira. sik da pa-pa sebenarnya ya. mun takut, baca jak surah Kursi... insyaAllah, sik ada apa-apa jadi, bah.
    P/S: kmk pun rindu mok balit rumah... mak kmk padah sidaknya di Kuching agik masih beraya... huhu... jeles kmk, eh... ktk start kerja aritok, nak? selamat bekerjaraya, hehe...;)

    ReplyDelete
  7. walaupun arini dah start keja...tapi akak msh dlm mood beraya...hehehehehe

    lomantiko laaa gambar dgn tunang tu...

    hehehehehehe

    camat ari raya myra...muaahhhsssss

    ReplyDelete
  8. wah,bez tengok movie,dah lame tak nengok,last time bulan puasa,kalut time bulan puasa,nak bukak lg,solat than tgk movie,hehe,kalut sesangat,tp bez...
    erm,cite antu??takut..hehehhe....xnak dengar cite org kena bunuh or bunuh diri ni,takut,nanti takleh tido..hehehe

    ReplyDelete
  9. ien,
    nnt kte ngk sesame ek.. online.. hehehe

    risanur,
    so far so good kak.. hehehe

    amy,
    ajak la future SIL amy pi karaoke... hehehe

    kabussenja,
    oren lah.. hehehe

    amer,
    aik... amer pn takut ke? xleh jd ni

    ina,
    aie.. sampei termimpi indah nya lok.. terubat rindu nk bc entri ktk bila dpt komen dr ktk.. bih kurang entri juak.. hehehe

    angriani,
    salam raya gak akak.. masih mood beraya ke? skrg sebok ar... boring

    aliya,
    itu ler pasal.. ps raya pn x masuk wayang pn lg.. hehehe

    ayu,
    ye ke? kembang ler kalo diorang baca entri nih.. hehehehe

    ReplyDelete
  10. ieee...nang harus ktk n neighbours tak rs takut aie
    mek dolok pnah kenak jwak...
    lorong perumahan mek org...jiran mek org la...bunuh diri by hanging jwak...

    nya hanged himself kat jamban aik...ieeee...nang la takut mek nk masok jamban aik aie...

    cian ktk sorg² jak kat umah.sure la seram ktk :(

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.