5 comments
  1. mim.ya.ra.alif : memang susah kalau bab percaya ni.. sebab perangai manusia skarang ni dah macam².. so.. kena tepuk dada tanya diri sendiri..

    ReplyDelete
  2. mim.ya.ra.alif,

    makseh komen blog kmk..nang mena juak hal cayak n x cayak tok eh.kmk dah byk gilak putus cinta tok dah takut juak mok kapel gik baru.huhu..
    bak kata ktk, sik kawen kenak anok dara lalo.nauzubillah.
    bah, mek encarik bakal suami lok. ;P

    ReplyDelete
  3. yang aman cafe? kat demak laut yaka.. hiks bila kita leh jumpa tok..wahahahahahah


    >> yalah.. Nak kawen, takut.
    Tak kawen, kena kutuk.

    Nak beranak, takut kena tinggal laki.
    Tak beranak, laki bagi alasan nak kawen lagi.

    ...... insyallah kan jadi pengajaran hidup juak

    ReplyDelete
  4. fila,
    sendiri mau ingat la kan?

    fieza,
    aih... alu berebut nya nyarik lok.. ekekekke

    kiki,
    oh.. iya.. kmk keja area ya... hehehe

    ReplyDelete
  5. hihi... kmk belum kahwin gik and i noe u noe that, hehe... ;p pada pandangan kmk, kak ira, i think kematangan memainkan peranan yang penting di dalam relationship juak. mun pasangan kita matang, nya akan pandei berfikir dengan sewajarnya dan nya sik akan betray kita and the relationship. macam ya juak dengan kesabaran. i think it plays a crucial role as well. kita mesti percaya bahawa pasangan kita adalah yang terbaik yang Allah dah tentukan untuk kita. jadi, kita mesti selalu sentiasa bersabar dengan setiap dugaan yang datang :) this is what i think lah... hehe... kmk tauk kmk belum kahwin... hahaha...! ;p

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.