7 comments
  1. mim.ya.ra.alif : err.. sowie.. tak tau nak komen apa.. sesungguhnya.. fila tak faham la mira.. huhuhuh.. kena cari translator ni .. hihihih

    ReplyDelete
  2. hahahahah.. aoklah... paling best mek suka baca yang debah ya...


    ..belajar malas.. gerek no 1.. kenjar..!! dah la ngegeh!!!

    >> best²

    ReplyDelete
  3. fila,
    hahaha... cari jgn x cari :p

    kiki,
    yah... ya la hakikat zaman tok koh

    ReplyDelete
  4. hahaha..ya nang manas lah....ampey juak student kitak owh....ingga juak nyawa mek maca nya...

    iboh berik can ngan daknya ya..bom jak terus...

    ReplyDelete
  5. akak tak tau pa yg myra cetakan...tp yg pastinye myra geram sbb org masuk lewat ke opis ke???*blur*

    ReplyDelete
  6. katie,
    dah pun kena bom!
    i x layan u..
    bencik i!
    wakakaka

    risanur,
    x jugak kak
    masuk kelas lambat
    hehhehe

    ReplyDelete
  7. hehe... di sekolah menengah pun nembiak dah polah gitok =p kmk cadangkan ktk polah reverse psychology lah. maksud kmk maybe show a video klip of parents yang bersusah-payah carik rezeki pakei anak-anak tapi anak-anak take parents sidaknya for granted. carik yang boleh polah sampei sidak nangis. sekeras-keras ne pun hati sidak, kamek cayak sik sidak sampei hati mun dah datang bab mak bapak tok... mun kita mala anok pun sik guna gilak. masuk telinga kanan, kuar telinga kiri. polah sakit hati kita juak. lak kita juak berabis duit beli jamu pakei molah muka nampak mudak ;p

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.