Follow Us @soratemplates

01/02/2009

Air Asia


Esok aku fly ke KL.
Ada bengkel until Jumaat.
Memula pergi dengan Naz.
Tapi last minute pergi sorang.
Dan.
Yang tak syoknya lagi aku naik Air Asia..!
Dah ler geng dari Kolej lain naik MAS.
Susah ler nak saing sama nak ke hotel di PJ.
Nanti confirm ramai yang naik MAS.
Mesti aku sorang yang terdampar di LCCT.
Aarghhh..
Nak claim cab sorang-sorang mesti susah.
Encik BB tu sememangnya dengki.
Tak menjaga kebajikan anak buah langsung.

Apa la bezanya sangat naik MAS dengan Air Asia?
Macam dia yang keluarkan duit nak bayar waran?
Duit gaji dia tak kaco langsung pun kalo suh kitorang naik MAS.
Suka sangat nak susahkan anak buah.
Aku tak heran pun kalo dia antara Pengarah yang terkenal.
Terkenal kerana tak digemari ramai.
Oh..bangganya aku jadi anak buah dia.
Wakakakaka

:mKipas:


post signature

9 comments:

  1. bengkel apa mira??

    awal thn gitu le...cuba kuar hujung2 thn..tak mtk pun, tapi diber gak tkt flight MAS..hehehehehee

    ReplyDelete
  2. yong,

    bengkel effective lectures

    tu namanya xde planning
    nk mtk awl2 thn ni semuanya ssh
    nnt hjg thn kena kerah lg beli benda yg x sepatutnya

    ReplyDelete
  3. kmk asa cam taok jak bos ktk ya.. cam ada persamaan ngan bos kmk hehehehe.. tukuk palaknya baruk taok.. :P

    ReplyDelete
  4. happy travelling anyway, kak ira :) shopping iboh lupak... wakaka... ;p

    ReplyDelete
  5. onggon,
    tau kah? kimsalam ngn nya ah... nya lmk x nyenguk opis... hahahaha

    eyna,
    mun jak sempat..kuikuikui

    ReplyDelete
  6. ~ mc, PJ kat mana?? stay untill Jumaat jer ke nih?? bila nak ketemuan nih? ~

    ReplyDelete
  7. wah turun KL. singgah la ke rumah saya.... :P

    ReplyDelete
  8. kmk asa cam taok jak bos ktk ya.. Apa pesbuk nya? yerrRr... macam laa mek tok ada pesbuk adehh :|

    ReplyDelete
  9. jgn masuk silap bengkel dah ler...

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥