Follow Us @soratemplates

03/02/2009

Sayang Suami Tinggal-Tinggalkan



Haiya... semalam aku try connect broadband ni tak dapat.
Makanya tak dapat nak blogging semalam dan malam tadi.


Oh ya, aku sekarang dah ada di PJ.
Siang workshop, malam free.

:mGelak:

So petang-petang, after 5, ada jer plan kaum-kaum pempuan ni.
Paham-paham je la kan.
Hihihi.

:mGuilty:

Semalam macam banyak gila jer idea nak blogging.
Tapi dek kerana broadband yang takmo connect, terus aku tido je.
Ingatkan 3G takde coverage tapi hairan bin ajaib la kalo PJ takde 3G.
Try video call boleh pulak.

:mHantuk:

Aargh.
Memang sangat menjengkelkan.
Member aku pulak kat bilik lain online dengan jayanya.
Aku gak yang kejelesan.
Nasib baik malam ni boleh connect.
Tu pun berkali-kali jugak ar aku try to connect.

:mCubit:

Hmmm...
Nak tito dah lah.
Ngantok.
Rindunya sama Encik Hubby.

.Yang.

Ri Jumaat mek balit.
Boh lupak amik amek Yang ah.
Sayang kitak.

post signature

12 comments:

  1. yerRRr...bes daa jak hubby nya mok posing juak ehek. Nang sporting laa hehe XD

    ReplyDelete
  2. audio:

    hahaha... boh heran laki kmk nang ngegeh... sporting nang sporting... hiks

    ReplyDelete
  3. hehe..no wonder la mlm ria tertunggu2 jak ktk on9...dgr2 dah mengangkut kain d jlntar..^_^

    ReplyDelete
  4. best na ada org nok dirindu eh.. ;)

    ReplyDelete
  5. ~ nih kalau tak kawin lagi, confirm mc lepak kat KL sampai hari Ahad. ni kes dah ade hubby, tak sanggup nak tinggal lama2 ekh?? hikhikhik... ~

    ReplyDelete
  6. ahaks.. aok eh.. sporting ada jak hubby tak..hubby mek haram nya ngen tenet2 tok... penjeles gik ya.. soh nya mpun bukak facebook sekda masa kata nya.. kitak makei broadband apa owh? celcom kah? laju sik owh..? mek tok k streamyx.. pi kat kawasan perumahan tok wayar copper.. nang selow la...

    ReplyDelete
  7. ooo.... hotel singgahsana... salu juak lepak2 area-area sia.... makan... ehehhe...

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah

    Sayang suami tinggal-tinggalkan
    terus ke kejab je

    ReplyDelete
  9. naz,
    hehehehe... sikit jak... x byk...

    fieza,
    aih.. ktk carik lah sorang... hehehe

    amy,
    phm2 lak die... huhuhuhu... mmg pn... xkn nk tgl lelama... berdosa kang... ahaks

    makmoden,
    mek k celcom broadband... streamyx ada juak di umh.. hubby mek sporting nya pn kaki googling... hehehe

    fadli,
    sine tmpt mkn di sitok? x nmoak pn..

    pakkaramu,
    ala..kejap jer la... huhuhu... manaleh lama2

    ReplyDelete
  10. hahaha... sik da lah abg nizam lupak nak mbik ktk indah, kak ira ;p enjoy ur stay here in the mean time :) lak balit kuching, tolong kirim salam peluk kuching pakei kmk ;p

    ReplyDelete
  11. eyna,
    hehehe. ne la tauk nk
    aoklah..lak mek mdh... upah mek mdh?
    hahahhaa

    ReplyDelete
  12. upahnya ikan kembung goreng dengan nasi planta! ahaha ;p

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥