Follow Us @soratemplates

04/02/2009

Workshop Workshop Workshop


Hari ke2 workshop, semua macam dah tunjuk belang dah.
Seronok jugak workshop nih.
Sebab aku ni memang takde basic dalam bidang pendidikan.
Masuk kolej terus jer mengajar.
Bila diberi peluang workshop macam ni terus aku grab jer ari tu.
Alhamdulillah, banyak input yang aku dapat sepanjang 2 hari ni.

Speaker memang asyik punye.
Dr. Ranjit.
Beliau menggelarkan diri beliau 'Abang Singh'.
Kekadang 'Abang Benggali.'
Boleh tahan jugak 'Abang Singh' bila buat lawak.
Semalam tak ngantuk tapi hari ni ada sikit la.
Hiks.

Huhu.
Nama 'Faizura' memang jarang aku guna.
Macam penambah perasa plak nama belakang nih.
Tapi masa register semalam tetiba pihak urusetia bagi tag nama ni.
"Faizura"
Cheh.. terpaksa la aku berlakon jadi Faizura.
Tapi peserta lain aku introduce nama aku as mim ya ra alif je la.
Macam biasa la.
Nama Faizura tu tak serasi dengan aku.

Dan ni geng-geng baru dan lama sepanjang workshop ni.
Sporting gak diorang ni.
So far aku enjoy la workshop ni.
Tapi besok ada presentation.
Kena buat micro -teaching.
Have to prepare slaid and so on.
Sampai tak jadi nak kuar ngan Mizzamy.

Dr. Ranjit ni suka bagi buku.
Kalo dia suka dengan jawapan kita, dia akan bagi hadiah.
Hadiah buku-buku yang dia tulis jer la.
Tapi bermakna tau buku-buku tu.
Dan, aku pun dapat 1.
Suka sangat buku ni.
Dari semalam aku target nak dapat 1 buku.
At last dapat jugak hari ni.

:mMuka:

post signature

15 comments:

  1. hai, kak faizura... haha ;p speaking of the name "faizura" nak, kmk da kwn sekelas yang bernama sheela faizura, kak ira :) adoh... kiut na abg benggali ya, ahaha ;p kmk da micro-teaching gik sem tok :) share pengetahuan micro-teaching ktk lak dgn kmk, k, hehe :)

    ReplyDelete
  2. nak makay tudong coklat k cermin mata sebelah abg singh ya, iboh nya mun di suroh bergambar. Berik jak, otomatik mukanya ya..he..he..he...

    ReplyDelete
  3. naz,
    u gonna love it! hehehe

    eyna,
    mun mek rajin mek share lak.. hehehe.. tp nang interesting la... kmk tok nang zero bah bab teaching skill tok.. nang suk jak mek nengar

    ReplyDelete
  4. supermama,
    hahahahha... rynnie ka? lawak ktk juak...alu he he he

    ReplyDelete
  5. Haihhh!!...duhal nama mena kitak Faizura duhal hohh :O

    ReplyDelete
  6. u desrve to have that book from 'abang singh'...hahahha...

    kmk nang ngantok bena ari tok..ne ndak nya abang singh nanyak kmk tdk..why u so senyap today?? hehehe.. tp marek best ada jak oo..

    good luck kay esok...

    to supermama: komen sikda kaitan ngan entry koh... ;p

    ReplyDelete
  7. wah.. rindok ati dapat book free.. dari author nya mpun gik ya!

    ReplyDelete
  8. ~ wah.. siap dapat buku lagi tuh. esok, insya-Allah amy akan ke PJ. harap tak sesat barat la. hehehehe... ~

    ReplyDelete
  9. audio,
    ktk x phm cerita... hahahaha
    tedah

    rynnie,
    aok eh... diam da jak u ri tok tek.. gik blur nk polah intro isok tok.. huhuhuhu

    makmoden,
    aok..suk aih...siap ada autograf nya gik ya

    amy,
    insyallah..:)

    ReplyDelete
  10. owh.. fazura.. mun wosop cun ngan minat ok, mun sik cun ngan nyawa kita ooo ahhh.. lariikkk kali dari sia.. hehehe...

    ReplyDelete
  11. slmt berbengkel hope tak bosan...dapat menimba segala apa yg diajar..

    ReplyDelete
  12. sempat juak abang singh ya promote bukuu..hahaha..

    ReplyDelete
  13. syabas dpt juak kitak buku ya.
    kelak2 kongsi2 juak pa yang best2.
    pakey nambah elmu yang salu jak makin kurang.hehe
    enjoy ur workshop! :)

    ReplyDelete
  14. eh...i love boook written by dr ranjit....tu la org nye yer..

    i got one of his book..about personal development...very interesting....

    so jelous u met him....

    ayaksss

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥