Follow Us @soratemplates

06/02/2009

William's Place

Hari nih, sehari.. dari pagi sampai ke petang presentation.
Semua kena buat micro teaching.
Nanti la cerita pasai micro-teaching ek.
Tu pun kalo rajin la. Hiks.

Ni ha nak cerita pasai makan dulu.
Janji jumpa Mizzamy dan takde aktiviti lain.
Kitorang pun gi makan-makan la.
Makan yang tak hengat dunia...!
Wakakakaka.

Takpe, next time kita gi karaoke ke.
Ok gak kan Amy?
Hihihi.

Naaa... layankan saja piccasnya ya.

Ada indah tangan si Rynnie, chess. Haha.
Inilah Mizzamy, kesian dia balik kerja terus tunggu aku kat Sogo.
Aku plak tak hengat dunia mencari kain untuk Mak.

Sebelum ni salu jer skodeng blog Lily-Lulu yang gemar ke William.
Malam ni Amy dah tunaikan hajat makan kat situ.
Actually takde idea nak makan apa.
Mintak suggestion daripada Uncle William tu jer.
So makan la kitorang chilly crab, sayur yang macam taugeh dan tuna sardin.
Kat kedai pun makan sardin, tak berkembang langsung kan?

Airnya pulak kedondong asamboi dan kelapa laut longan.
Air kedondongnya nang nyaman.
Recommended...!
I like.



Dan inilah Uncle William, owner kedai tuh.
Orang gi kedai dia makan western tapi kitorang makan nasik.
Tak habis wa cakap lu.
Ketam memang banyak seyh.
Aku plak fobia makan ketam.
Try jugak sket, tak boleh la.
Psiko kot terus jari aku gatai sket.
Huhu.
Sumpah takmo sentuh dah.

Siap tapau lagi ketam yang banyak tuh.
Ada ka patut Amy takmo bawak tapau tu balik.
Sayang tau.
Hihihi..

Hmm...
Sangat enjoy makan ini malam.
Thanks, Amy.
Nanti kita roger & out lagi yek.

Psst: Encik Pocket, bila lagi mau belanja saya makan? Hihihi...

22 comments:

  1. tang nyaman jak aik buah gelas giant ya... nelan aik liur nanngga...

    ReplyDelete
  2. fadli,
    nang nyaman koh.. hehehhe

    ReplyDelete
  3. Yobihhhh ehhhh...nyamannn upa cili grab yaa adohhh ehh terliur2 mek nangga eh ishkkk adehh :|~~

    ReplyDelete
  4. muka ktk nampak kin berisik gik aie. nyam nyam ketamm!

    ReplyDelete
  5. myra turun sogo ke???kalu tau boleh jumpa myra jap....opis akak berhampiran situ je...

    ReplyDelete
  6. nyaman ehhh..ingin la klk singgah ke william tok kelak.cnei tptnya btw oo?

    ReplyDelete
  7. ~ hahahaha... asal la letak gambar senggal duk minum air tuh? hahahahaha....

    btw, ketam2 tuh dah bawak masuk peti ais. next time, kita try pasta pulak. pasta seriously sedap!!! kesian mc tak dpt makan ketam tuh. ~

    ReplyDelete
  8. Aiyiii... uncle kat Pertama Complex ya.. sia nang nyaman.. lamak dah sik makan sia... huhu...

    ReplyDelete
  9. wahh..tercapai juak hajat nak gi william..huhuhu

    ReplyDelete
  10. yoooobiiiee.....nyaman da jak kohh..meliur

    ReplyDelete
  11. audio,
    sabar sabar... hehehehe

    farah,
    mena ka? mst sbb kursus tok mkn jak jak... huhuhu

    risanur,
    mira trn pas waktu keje kak... tu pn 6 lebih smpai kl

    fieza,
    rah kelana jaya..

    amy,
    suka la gambar tu... comeyl... hahahaha

    onggon,
    mek bkn mkn kt pertama complex... rah kelana jaya stall nya nektok

    naz,
    ya lah.. tp lain k mkn... huhu... air kedondong nyaman... amy mdh mun mok roger jak nya... hiks..

    mat,
    lewat jak... cm pempuan jak ktk... wakakakkaa

    ReplyDelete
  12. tang nyaman jak nak dimakan kitak ya..tapi ingat Mira jangan makan ketam agik..sik jerak kah owh..mun sakit kitak pun nanggong nya..mek urang numpang sian ajak..yalah mok dipantang terus koh...

    ReplyDelete
  13. kak ros,
    xda mek mkn ketam ya... mek jamah jak jgn ponek... hehehehhe

    ReplyDelete
  14. ~ pandai la mc tuh tak makan ketam. jamah jer??? padahal dia makan jugak sikit, katanya nak makan sikit jer. :P ~

    ReplyDelete
  15. yohhh..alu entengoq mek nangga..megok-megok jak nelan aek lior tok..

    ReplyDelete
  16. besar juak cangkir air nya, kak ira? or was it only my eyes? hehe ;p

    ReplyDelete
  17. nyaman nya... ketam juak agik. Rynnie nang koh...mun x dpt muka, jari pun jadilah masok lam gamba..! hehe..hhehe...

    ReplyDelete
  18. yahh..
    leh suruh amy ngembak ke sia kelak..
    hehe..

    ReplyDelete
  19. kmk asaa..dlm byk2 nak di makan mlm ya nak..air ngan sayur yg plg nyaman koh..hehhehe...

    saja jak mok expose jari kmk ya..hehhehe

    ReplyDelete
  20. amy,
    ala..sikit je..sikit sgt tau... huhu

    doff,
    yah yah... sowie eh.. x terniat pun

    eyna,
    nang besar wa cakap lu... besar gilak... ekekekeke

    supermama,
    kedong ooh... jarik pn pandei interframe juak... hehehe

    danish,
    hahaha... ingin juak ka?

    rynnie,
    aok... xpat lupak mek air kedondong ya.. ri tok alu mkn buah kedondong mek... ekekke

    ReplyDelete
  21. alamak my favourite spot...kalau nak makan sini..make sure tak makan seminggu.. bru leh pegi lau tak tak abis :)

    ReplyDelete
  22. riezal,
    yup..air die gedabak giler kn?

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥