Follow Us @soratemplates

08/02/2009

Your Caption, Please...?



Apa kata..?

Kita main bubuh caption yang sesuai untuk gambar ni?
Hehehehe.
Sesiapa yang ada idea, boleh buat suggestion di komen.

Jommmm.....

:mRambut:

post signature

13 comments:

  1. ~ hehehehe... cute nya MC masa kecik. tak berubah pun muka tuh. ;)

    chop!! tak tahu nak letak caption apa. hikhikhik.. ~

    ReplyDelete
  2. amy,
    lor...xleh jadi nih... org suh letak caption die komen lain plak... hiks

    ReplyDelete
  3. Kakak: Dik!..tanggar ko apa dipegang kakak tok ajuhh!~

    Baby: eEAAahh uuUUKKkk...boh kaco ku!.. gik nyaman neran taik tok!.. uuUUUUukkkk....

    ReplyDelete
  4. audio,

    isk.. x menepati kehendak soalan langsung... kmk mok caption... bkn dialog... huhu

    ReplyDelete
  5. haha.. kiut la
    try buh SERBA SALAH... hehe.. nape ye? haaa.. kena pk sndiri

    ReplyDelete
  6. shim,
    haha.. saje je... good try.. but masih belum puas ati lg kot...

    ReplyDelete
  7. kakak: eh ada apa ni ... tanduk!!?

    adik: hooh... memang tanduk.. nanti akan ku tanduki kakak..wahahah

    ReplyDelete
  8. oOOo caption ehek. Okeh jap....

    "Saat seblom kakak nukuk palak adik ngan benda nok rah tangannya ya" :|

    ReplyDelete
  9. pocket,
    x menepati kehendak soalan.. huhu

    onggon,
    hmm.. ada yg gik kretip x? ekekek

    audio,
    make it shorter? hahahaha

    ReplyDelete
  10. try ni NAK PUKUL KE TAK NI..huhu

    ReplyDelete
  11. "nunggu masa bertindak"..
    hahahhaa...

    ReplyDelete
  12. ku tek rasa mok merik caption juak.. sekali tek banyak da jak komen ngan sidak lain nok dah merik.. eii alu sik berani.. hihi..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥