Follow Us @soratemplates

08/02/2009

Hujung Minggu

Salam hujung minggu semua.
Besok (Isnin) aku cuti.
Yeehaaa...!

:mRambut:

Aku saje jer try apply cuti sehari hari tu before gi kursus.
Tak sangka jugak cuti diluluskan.

:mGelak:

Hari ni bangun pagi ingatkan nak basuh towel, cadar.
Maklum la semalam Kuching dah cerah balik.
Matahari dah tak majuk dah.
Syok sket nak basuh baju.
Tapi pagi tadi lembap plak.
Tak sedar plak bila hujan.

:mKorek:

Terus kensel basuh cadar & towel.
Ingatkan nak pergi India Street tapi malas.
Nak masak takde idea plak.
At last Mijot suggest buat nasik lemak jer.
So masak ler kitorang 2 orang.
Nyum nyum.

:mHihi:

Petangnya plak kitorang (aku, Mr. Hubby & Mijot) gi K-Box.
Atau nama glamernya karaoke jamban.
Huhu.
Selalunya aku dan Mr Hubby gi K-Box kat Matang jer.
Tapi semalam dah try yang baru kat Bandar Baru Semariang.
Dan hari ni pergi lagi la.
Keh keh keh.

:mBerangan:

Yang kat Bandar Baru ni baru jer bukak.
So sound system memang masih dum-dam-dum-dam lagi.
Dan yang lagi bestnya tempat tu air-conditoned.
Tak macam yang kat Matang.



Petang ni jer kitorang dah habiskan RM13 kat situ jer.
Puas meneriak 13 buah lagu.

:mNo:

Mr Hubby
Aduh Saliha (Mawi)
Kian (Mawi)
Seroja (Mawi)
Kau Pergi Jua (Adam Ahmad)
Sejiwa (Spring)

Aku
Dia (Sheila Majid)
Retak (Ella)
Berdua Lebih Baik (Acha Septriasa)

Mijot
Rama-Rama (Ella)
Sejak Ku Bertemu Padamu (Sanisah Huri)

Duet
Jika (Melly Goeslow & Ari Lasso)
Dunia Batinku (Ella & Tam Spider)
Dag Dig Dug (Haiza)

:mGuilty:

Hari ni Mr. Hubby perasan jadi Mawi plak.
Chess.
Mr Hubby aku pernah jadi wakil district untuk pertandingan karaoke.
Antara hospital jer la.
So agak ok ler kan suara dia.
Aku dan Mijot?
Hahaha.
Lantak jer la.
Janji boleh teriak punya.
Dan tak out of tune.
Pitching tak lari laju sangat.
Huhuhu..

:mWekk:

Tapi.
Kami sungguh gumbira hari ni.
Ibarat dah melepaskan semua masalah negara.
Oops... ada masalah ke?
Eh, biasa-biasa jer.
Standard la.
Takde ler sampai jadi macam ni :mHantuk:
Huhuhu.

Dan, sesungguhnya berkaraoke itu memang melegakan tekanan.
Percayalah.

:mLove:

post signature

12 comments:

  1. duak-duak beradik feeling jadi Ella eh....

    ReplyDelete
  2. fadli,
    aok... hahahahaha
    ella kan manjak..
    wakaakkaa...
    ingga nyawa ku ngn ella

    ReplyDelete
  3. ~ dah lama tak berkaraoke la. memang leh hilang tension. sebab leh jerit2 gitu. kehkehkeh.... ~

    ReplyDelete
  4. amy,
    hehehe.. jerit tanpa hiraukan yg lain.. syok sendiri gitu... wakakaka

    ReplyDelete
  5. Wahhh...minat juak kitak karoke hoh ehek. Mek tok jak sik pandei nak karoke koh. Bukannya sik pandei geney la.. minak mun mek karoke ka..alu ruboh kali kedei karoke ya nenga sora mek ekekeke..

    ReplyDelete
  6. kmk mun travelling siney2 harus mencarik karaoke utk melepaskan tension hehe.. tapi semenjak ada DSLR, ngambik gambar tempat kmk melepaskan segala masalah negara.. nangga nature, pantei utan pa semua ya mmg tenang jiwa hehehehe..

    ReplyDelete
  7. audio,
    suka2 jak... sora xda la kacak tp karaoke tok bagus k build up confidence... hehehehe

    onggon,
    ya lah... pantai gik berubah... gia juak manusia nk... photografi nang bgs... make a lot of money nektok..

    ReplyDelete
  8. syok ah layan KAROK huhu..
    leh release semua tensen2...
    :)

    ReplyDelete
  9. mira...

    betol..sy setuju..karaoke ni blh melegakan perasaan...
    memg best kan....kwn sy siap feeling over2 lagik kalau nyanyi..ala2 gaya artis gitu...hahahaa

    ReplyDelete
  10. karaoke nang best. Release semua tensen.. tapi mun kmk dah di suroh benar waktu annual dinner kat opis kelak mala jak ngelak... he..he.. mun di rumah berik jak! panday juak supan.. ;D

    ReplyDelete
  11. kat bandar baru semariang ya kah? aih dh ada tmpt karoke? rm13/hour kah? pehhhh..mok lah mek nerai ngetest nya kohhh..(hahahaha abis lah pecah tebabak speaker kedei karoke ya)

    ReplyDelete
  12. shino,
    aah... syok banget gitu... hehehe

    hasmat,
    hahaha... sy pun suka gak feeling2 gitu... hahahaha... suka perasan

    supermama,
    hehehe... biasa la ya... kmk br sekali karaoke masa dinner.. encang jak laa.. hahahaha

    doff,
    aok... br jak bukak koh... nya anta pamplet ke umh kmk ya mek tauk... RM1 sigek lagu... bkn k jam.. hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥