12 comments
  1. cuti jakkkkkkkk..kan slalu dapt cuti2 tokk..pat hanimunnn...ngee~~

    ReplyDelete
  2. wahhh..kenak cuti xikut cuti d apply ktk ria..jeng2.hehe

    ReplyDelete
  3. white tulip,
    ya lah mok hanimun
    alu basik alu pengantin baru
    hahahaha

    naz,
    urg laki ya ada plan baru
    cuti ria k pengilan jak

    ReplyDelete
  4. ~ nak apply cuti? nak ke mana? nak g honeymoon ekh?? ~

    ReplyDelete
  5. nang camya idup berlaki.. kita ngator idup kita mpun, dan laki kita juak..
    gago nyedia makan minum, baju sidak ya...

    sik lamak gik adjust badan kitak..

    shortcut: upah jak pembantu..

    hehehe.. kamek ada double job, nasib bait ada ITA. jaga faiz gik.. lelah lelah..

    tp dapat pahal beb.. hahahaaa

    ReplyDelete
  6. kmk salah komen tek kah? hal suami ya, kamek komen untuk post dibah..

    anyway, untuk pos tok, y not kitak berterus terang yang kitak takut ngn bos kitak, padah ngn laki kitak. tp, kitak akan usaha mintak cutila.. paham nya bah..

    best eyh.. kitak duak the very the loving... hahaha..

    ReplyDelete
  7. Cuba jak mintak cuti nun.. bencer baa ehek. Cuti nak hanimun meh? cuti jakk!! ehek XD

    ReplyDelete
  8. hehe keje keje...
    sekarang time keje keras ni...
    jangan cuti2..

    :)

    ReplyDelete
  9. Yalah nak nama kita udah belaki tok lain sikit bah! Coba lah mintak cuti dgn bos, nay tauk dpt... panday lah madah apa yg patut. Sayang laki you.. kedong lom ada anak, enjoy lok dgn laki. Mun dah ada anak lain kira gik ya klak!

    ReplyDelete
  10. menar kat Audio ya Ra..cuti jak sia...pandey2 lah kitak madah reason yg lojik ckit..sian ngan laki tak ya..nak honeymoon kali...ikot jak..harus bah kita jadi bini nurut kata laki..k..wish u good luck, dear..!!!!

    ReplyDelete
  11. mena2.. mek setuju.. coba jak dolok.. klak2 mun dah ada branak sik kan ada dapat nak spend time ngen laki mcm before branak.. mena...

    ReplyDelete
  12. huhuuh...mun kamek apply jak la cuti ya... cuti is cuti.. bos is boss... hehehee...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.