Follow Us @soratemplates

07/05/2010

Hari Ini Hari Jumaat

Oh, saya sangat suka Jumaat. Lihatlah anak kesayangan saya. Ini gambar pagi tadi.


Esok, Sabtu, belum tentu dia akan lena macam ni. Hari Sabtu dia akan tahu hari untuk jalan-jalan dan dia akan enggan menidurkan dirinya. Bangun pun awal. Percayalah. Hahaha.


post signature

8 comments:

  1. kiut na anak ktk kak mira eh.seyes mek geram ngga nya
    masa mek nemu ktk d star riya nang mek igt nya ada.nasib xda.mun ada alu dgomol kmk nya hehhe
    hopefully anak mek pun akan comel2 juak lak :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. xkn mek nk embak nya nangga wayang... lak nya nangga ptg ada nya nk ngulat lak.. ya baruk kita alu bersimbak lam wayang... hahaha

    ReplyDelete
  3. napa pipi iman comel tu?
    kiutnyaa si iman.

    ReplyDelete
  4. sgt comel cam ibu dia. gebu² gittu ;)

    ReplyDelete
  5. hahaha... :)) lawak na iman, koh... automatik tauk ari sabtu ari untuk berjalan-jalan :))

    ReplyDelete
  6. Imaan09,
    pnjg ceritanya... hehehe

    ch@,
    hihihi... ibu iman pn gebu ke? tua2 pn gebu.. ada2 je lah... hahaha

    ina,
    nang jak... kali nya nangga kmk 2 bg nizam ktk ada kali so nya dh set mind nya mst akn berjalan mun muka 2 org tok ada... haha

    ReplyDelete
  7. aieee. kiut li jak. haha jenak upa tdo eh

    ReplyDelete
  8. aza,
    nang.. deep sleep nya.. hehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥