13 comments
  1. Hi,

    Salam....ala la la....cute nyer....:-) Good Luck yer!!!


    Regards,
    Ezna aka Ummi Dania Yasmine

    ReplyDelete
  2. kakak fikir anak orang putih posing, rupa-rupanya iman madihah pulanya...soooo..cute!

    ReplyDelete
  3. hahaha... kakak ni buat lawak jak... macam mana la tu boleh jd anak org putih pulak... tgk hidung tu kembang... hahahaha

    ReplyDelete
  4. aihhhh...kiut na juak iman...aih..nang kiut!! lamak mek merati muka nya..ingt gik awal2 baby..bila baca..aih..wordless

    ReplyDelete
  5. BSI, kenak lamak indah ktk merati muka iman? x mcm muka nya ka? hehehe

    ReplyDelete
  6. mau cuba lah join jg give away i love you ni..gmbr lama blhkan mira

    ReplyDelete
  7. boleh jer kak... akak pegi la blog tu tgk syarat2nya...

    ReplyDelete
  8. Ya rabbi.. nang kiut mena eh madihah.. super duper kiut.. geram kmk nangga nya koh... :)

    ReplyDelete
  9. iman madah makseh.. mun geram boh gigit nya.. hehehe

    ReplyDelete
  10. sory lama tak singgah. kejawak mena jak anak kitak ya rasa mok kubit nya. dolok cute jak gik baby. yarabi nang lamak lah sik nyengok! sory

    plz relink
    http://aniinherown.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. makseh ani.. hehehe.. mek dh follow ktk

    ReplyDelete
  12. yarabbi! cute nya iman sitokkK! geram mek nanga..nang kedak ulat.haha

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.