Follow Us @soratemplates

09/07/2010

Give Away I Love You


Saya suka Iman Madihah posing macam ni.
Comel, macam ulat rimau yang kesejukan.
Gambar ni diambil minggu lepas, masa saya dan famili check-in di Damai Beach Resort.
Kiranya first time Iman jalan-jalan.
Masa masuk hotel pun matanya meliar tengok kiri-kanan.
Semua muka orang diperhati seorang demi seorang.
Agaknya dia ingat tempat lain, orang pun lain jugak.
Cerdik anak Ibu ni, semakin peka dengan perubahan sekeliling.
I Love You, Iman Madihah.


Sebenarnya gambar Iman Madihah jadi ulat rimau tu adalah untuk Give Away I Love You
Anjuran blog Umi Dania Yasmine.
Kalau nak join, silalah klik di SINI ye.
Jom la kita meramaikan kenalan blogger.
Kalau termenang, dah nasib baik dah tu.
Hadiahnya, watermark pulak tu.
Best tu.



13 comments:

  1. Hi,

    Salam....ala la la....cute nyer....:-) Good Luck yer!!!


    Regards,
    Ezna aka Ummi Dania Yasmine

    ReplyDelete
  2. kakak fikir anak orang putih posing, rupa-rupanya iman madihah pulanya...soooo..cute!

    ReplyDelete
  3. hahaha... kakak ni buat lawak jak... macam mana la tu boleh jd anak org putih pulak... tgk hidung tu kembang... hahahaha

    ReplyDelete
  4. aihhhh...kiut na juak iman...aih..nang kiut!! lamak mek merati muka nya..ingt gik awal2 baby..bila baca..aih..wordless

    ReplyDelete
  5. BSI, kenak lamak indah ktk merati muka iman? x mcm muka nya ka? hehehe

    ReplyDelete
  6. mau cuba lah join jg give away i love you ni..gmbr lama blhkan mira

    ReplyDelete
  7. boleh jer kak... akak pegi la blog tu tgk syarat2nya...

    ReplyDelete
  8. Ya rabbi.. nang kiut mena eh madihah.. super duper kiut.. geram kmk nangga nya koh... :)

    ReplyDelete
  9. iman madah makseh.. mun geram boh gigit nya.. hehehe

    ReplyDelete
  10. sory lama tak singgah. kejawak mena jak anak kitak ya rasa mok kubit nya. dolok cute jak gik baby. yarabi nang lamak lah sik nyengok! sory

    plz relink
    http://aniinherown.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. makseh ani.. hehehe.. mek dh follow ktk

    ReplyDelete
  12. yarabbi! cute nya iman sitokkK! geram mek nanga..nang kedak ulat.haha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥