Follow Us @soratemplates

23/08/2010

Buffet Ramadhan bersama Iman

Bukannya selalu dapat sungkei secara buffet.
Di hotel gik ya.
Tahun 2007, macam-macam ada di Grand Margharita (masa ya masih Holiday Inn)
Pasya 2008 sikda, nak nikah time ya, save bajet.
Tahun 2009 pun sikda, tengah sarat gilak.
So tahun tok 2010, embak Iman sekali di HV jak.


Jangan sik encerik, kata urang.
Hahaha.


Seperti biasa, Iman sungkei dolok baruklah Ayah ngan Ibu dapat sungkei.


Manas pabila lambat disapik


Cheh.. mulut amor, kantoi


Apa tok oh?


Nyaman juak duhal eh.


Best juak camtok.


Alus juak benda tok, susah nak makan.


Hey!


Lekat kat tangan indah. Isk..


Dah kenyang, mok balit dah.


Kepak embak Iman jalan nektok eh.
Sik larat rasa Ibu nak embak Iman.
Mun time nya dah boring lam stroller, rasa nak patah pinggang.
Mun masa nya sik mok ngan Ayah, hancor lah Ibu.


Tapi Iman dah makin lebeh.
Mun urang bertelipon depan nya, ada nya gago juak ngambik barang dekat nya.
Engkah rah telinga.
Bertelepon juak lah tek konon.


Eeei.. geram Ibu eh!


7 comments:

  1. miraaa... huuu susah nak faham, mujur ada gambar. comelnya iman... cerdik.

    ReplyDelete
  2. hahaha... kiut cam anak buah mek... =)

    ReplyDelete
  3. umur anak mcm tok lah kita geram diat... hehehe.. Bait2 jak ngan henpon, lak dientak2nya. heheh...kiut Iman ya koh, geget pipi lak!

    ReplyDelete
  4. Yalah senang bila baby kitak dah besar camya hoh. Cam baby mek tok still kecik.. mok mbak gi besunkei rah Margharita duak tiga jak koh..

    ReplyDelete
  5. hahahaha... :)) iman, iman poca kah, iman? ;))

    ReplyDelete
  6. last year kmk ada mbak faiz sungke di sitok!!!!!! ngn abah n mummy nya (atok n nenek )...
    yalah kmk bunti kali tok ingin lagik nak sungke sia... heheeh. tgh mujok boy lok

    ReplyDelete
  7. ema, ktk sebela mkn buffet... hahahaha... mkn jak kedong nyawa mok mkn

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥