Follow Us @soratemplates

06/08/2010

Esok Sabtu!

Tak sabarnya menanti kehadiran Sabtu.
Nak berfoya-foya bersama suami dan anak tercinta.
Plan weekend ni nak beli baby chair untuk Iman.
Minggu depan dah puasa, susah la masa berbuka takde sape nak baby-sit Iman.

Selain chocolate cheese SR, chocolate fudge Taka ni pun favourite saya jugak. Yummy...

Saya dan anakanda saya.

Tak sukanya kelas petang Jumaat!
Takpe, saya isytiharkan dengan budak hari Jumaat hari kuiz.
Kalau tak, mesti adanya yang ponteng.

Sabar.... tinggal beberapa jam lagi nak punch out.


10 comments:

  1. best nyaaaaaa! sungguh jeles mek kitak org dpt berkualiti time di hujong minggu.. kmk belom ready nak give up tuition class mekkkk... jadi belom merasa quality timeeee.. lagikpun laki kerja shift. hehehe. HAVE FUN DURING WEEKENDS!!!

    ReplyDelete
  2. ya jak masa ngn famili bah Ma... ya la laki mek suk gilak bila Iman lahir nya terus promote di poli... mun masih di GH nang shift lah.. mun shift, susah sikit la nk ada quality time di ujung mgu.. tambah gik mun ada on call... x best jak rasa mun nk jalan2 takut tipon bunyi..

    ReplyDelete
  3. kmk rela sik pegi sejiwa senada d sarikei weekend tok coz nak meluangkan masa ngan nabihah. tedah nangganya mala jak kmk xda d umah sebulan2 ya tek gago ngan regatta. weekend adalah masa yang ditunggu oleh kite-kite... hehehe... :p

    ReplyDelete
  4. nang mena Nyza... suk kmk sukan rakyat di pdg merdeka ditunda... mun x tek, terkorban gik la masa di pg minggu dng Iman... dh la last week kmk ada progrm ngn student di lundu.. x sabar oh ngu ri sabtu...

    ReplyDelete
  5. sejiwa senada di sarikei? haha.. bulan 10 nya g kapit.. walla.. kmk bz aritok n esok.. malam tok dinner.. puad zarkashi datang song.. yeah!sik suka dinner.. tapi dah invitation letter kat atas meja, sik pat escape.. waa...

    ReplyDelete
  6. yah..dah kira hujung minggu eh..haha ujungmggu kmk nang ada jak progrm mbiak kt luar koh..

    ReplyDelete
  7. Amni,
    mun dh keja, terpaksa juak la kerja... sib bait xda meeting/kursus... benda ya pun mek x suka... terpaksa travelling... mencikkk

    BSI,
    yahh..kawen gik ktk...lak leh pass ngn urg lom kawen... hehehhe

    ReplyDelete
  8. mun bos nyebut traveling mira, awal mek diat tpt lain. hahaha.. tapi, Alhamdulillah, bos mek faham.

    ReplyDelete
  9. geram sangat dengan iman tu... comel macam ibunya.

    ReplyDelete
  10. nyza,
    best gia..tangga tmpt lain jak terus x suruh travelling...hahaha... mun kmk alu no excuse

    ch@,
    hehehe... ibu pn comel ke? aloh aloh.. dh tua... hahahaha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥