11 bulan!

Anak Ibu dah 11 bulan rupanya semalam.
Ibu tak ingat!
29 hari lagi anak Ibu dah setahun.
Sayang anak Ibu.



Baju online lagi.
Suka sangat, retro style.
Beli yang saiz 12-18 bulan.
Macam fit jer, ngam-ngam pakai.
Alahai.. lepas ni Ibu kena beli yang 2 tahun punya lah.


Post a Comment

6 Comments

  1. beli yang besar je mira, oni pun sama, baju dia smua dah sempit.

    ReplyDelete
  2. Haha wifey mek suka juak meli baju online. Nya madah kacak gik dari beli rah kedei sitok hehe..

    ReplyDelete
  3. pendapat kmk mira, jgn beli awal gilak bsju size 2T. My experience, dolok nabihah umo iman, kmk beli baju size besar. umo tok nang besar mira but bila cdak dah kuat bemain, pandey bejalan, mok susut badan cdak. baju2 yg dah terbeli, lom dpt pakeyes mira.. masih dlm lemari...

    next mont nabihah 2 years, rupanya tang besar dr umo jak nak, tp nya masih dpt makey baju size 1 year or 18-24 months.

    kmk x mok ktk tertunggu2 mcm kmk, nunggu nabihah nak makey baju ya.. heheh..

    ReplyDelete
  4. makseh mama Nabihah for the tips... mana yg mahal mek beli besar kit lah... dpt puas makei... (sbb dh beli baju princess saiz 2T)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥