6 comments
  1. Dolok kmk ada problem carik idea rmh baru mcm ktk juak, tp semuanya dah settle. Hehe. Mun ktk maok beli brg, ktk tgu time sale & maok refer byk2 dgn magazine & surfing online ;-) Wish u luck...

    ReplyDelete
  2. tq ms tikot.. ya lah kmk byk refer internet ngn anjung seri... yg penting brg basic jak lok masok ooh..

    ReplyDelete
  3. Mira, i hv a gud news! loan rumah mek dah approve! hehehe... just tunggu dak bank nunggah utk sign offer letter. rumah ya kan ada owner b4 tok so, nak urus tukar nama pa indah suma ya. ambik masa juak la. tahun depan, insya Allah dapat pindah, gikpun mek org tunggu dak SPNB penipu ya bayar balit 20k mek org. huhu...

    berjiranlah kita! Insya Allah... mbak bihah & iman main d playground.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. nyza, tahniah!!!! lorong sebelah ne ktk tek???

    ReplyDelete
  5. Mok sebis kamek as interior designer, carik jak mek okeh? ehek XD

    ReplyDelete
  6. yahh.. berjiranlah ktk duak hoh.. hehe.. ktk dah da rumah.. kmk bok jak nak carik2 area sepang, dengkil, putrajaya sbb opis kmk dh nak pindah putrajaya taun depan.. umah nektuk kmk sewakan jaklah :P

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.