Home Sweet Home

Transformasi Ruang Dapur Kecil

Oops! Ini bukan rumah kami ya. Baca juga:  Model Rumah Keduaku Proses 2nd home kami ter…

Pertama Kali Gali Kunyit Hidup

Petang semalam rajin pulak nak teman Encik Suami ke belakang rumah tengok-tengokkan keb…

Kejeron Tengok Progress Rumah

Dulu masa kemaruk tunggu rumah sekarang siap, saya suka update progress rumah yang dibe…

Model Rumah Keduaku

Pagi Sabtu lepas saya dan Ayah IMAN baru berkesempatan menjejakkan kaki di Sales Galler…

Step 2, 2nd Home

Terasa cepat sangat proses kali ke-2 ni berbanding pembelian rumah pertama tahun 2009…

Rahsia Adik-Beradik Jadi BFF

Pagi ni breakfast bersama colleague yang sebaya adik-adik saya. Lelaki. Sambil …

Mode renovation yang tertangguh

Lama dah tak update pasal rumah IMAN kan? Sebenarnya dari dulu lagi nak buat &#…

Mr Albert

Meet my Mr Albert. Nanti nak lagi 'seorang' Mr Albert. Nak kemas bilik stor ca…

Mini Library, Impianku!

Habit bila dah agak berusia ni, beli majalah, tak habis baca, beli buku, tak habis bac…

Kisah Transformasi

Kadang-kadang Si iblis dan syaitan membisikkan Supaya.. Aku rasa menyesal beli r…

Rumah IMAN

Sejak 1 Jun yang lalu kami telah berdiri dengan kaki kami sendiri, yakni berhidup di ru…

Load More
No results found