Wordless Wednesday: Dapur Belakang Rumah

Simpan sini untuk perancangan deco di masa hadapan








 

Post a Comment

9 Comments

  1. nang kacak design2 ya. Masalahnya di Malaysia tok sik pat mok polah open concept gitok banyak gilak kes samun & pecah masuk rumah. Kali gated housing lain cerita.

    ReplyDelete
  2. no 1 dgn 5 tu kenapa cantik sangat

    ReplyDelete
  3. paling kena dengan selera saya yang no 1

    ReplyDelete
  4. Cantiknya design dapur. Tapi kena tengok lokasi jugak, kot, Kakmim. Macam rumah saya, wet kitchen di luar, beruk bole masuk, habis dia makan bawang. Ye, lapar sesangat beruks, bawang bombay pun dia makan. :D

    ReplyDelete
  5. bestnya kalau dapat. tapi better yang boleh tutup bila malam or hujan. berangan dulu kakmim. Ada rezeki nanti boleh buat

    ReplyDelete
  6. Bestnya kalau boleh buat cam ni....

    ReplyDelete
  7. Saya pun berminat nak buatdapur belakang rumah. Ruangannya lebih terbuka... isshhh berangan!

    ReplyDelete
  8. Sukanya konsep dapur rumah separa open macam ni. Natural light dan bolehlah kalau nak bercucuk tanam sikit. Senang nak petik kalau nak masak.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥