Wordless Wednesday: Idea Wet Kitchen









 

Post a Comment

17 Comments

  1. Teringin nak ada dry kichen dan wet kitchen...tapi tu la...rumah x besar mana pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak SA... pasang impian dulu.. ni sy nk park je ni manatau ada rezeki lebih dpt tiru idea ni

      Delete
  2. Gempak! Marilah kita sama-sama memasang impian untuk dapat wet kitchen begini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? xleh nk seksi² masak kt luar tu.. itu je la kekurangan

      Delete
  3. bestnya kalau ada ruang untuk we kitchen

    ReplyDelete
  4. Cantik!
    Tiba-tiba jadi minat pula warna hitam as the main color.

    ReplyDelete
  5. Saya ada wet kitchen di belakang rumah.. Dalam tahun lepas buat.. tapi biasa-biasa je.. memang open area kat belakang tu.. Malam-malam kalau lepak kat belakang seorang-seorang boleh jadi seram juga kalau ada bunyi-bunyian, sebab belakng rumah saya tu sawah. tapi rumah saya ada tembok, tak nampak le sawah di sempadan tembok saya tu. Hihi

    ReplyDelete
  6. Cantik rumah. Functional wet kitchen memang senang kalau ada untuk orang macam KA yang kerap menerima tetamu ni.

    ReplyDelete
  7. Kacak tema b&w! Lamak sik singgah blog tok hehe

    ReplyDelete
  8. cantik..nampak maskulin.
    ammi berangan je nak ada wet kitchen/dry kitchen. rumah sekangkang kera je situlah wet situlah dry haha

    ReplyDelete
  9. memang cantik. tapi saya penakut lah. malam-malam kena pasang langsir. hehe. best kalau masak ramai-ramai ni

    ReplyDelete
  10. Wahh bestnya ada wet kitchen macam ni. Semangat nak memasak kat dapur. Sambil tu boleh buat vlog masakan :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥