Follow Us @soratemplates

26/11/2010

Pimp My Header by Encik FnF

Wow wee... nampak tak? Nampak tak?
Terima kasih Encik FnF sebab design header kat atas tu tanpa caj.
Hehehe.

Adalah 2-3 minggu jugak saya kena tunggu header saya dipimp.
At last di pagi Jumaat yang mulia ni, dia telah membuat blog saya ni bertukar header.
Terima kasih sekali lagi.

Ada tak sesape yang teringin nak kena pimp?
Silalah ke blog Encik FnF ye.

Kalau stok masih ada la.
Hehehe.


11 comments:

  1. wah.. siyes lawa.. kachak eh.. enchek odio kita nang pro hal edit mengedit tuk..

    ReplyDelete
  2. ya lah, nya ya bab edit mengedit nang kretip metip... hehhee

    ReplyDelete
  3. sangat cantik! seswai dgn backgroundnyee!!!

    ReplyDelete
  4. Wah!kacak eh header ya...best nya!kmk bab nak molah header nang x pandei..hehehehe..alu x ber"header" blog kmk..

    ReplyDelete
  5. ngenak dgn background ktk kak..

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan,

    Agree dgn cdak2 di atas ya ... sweet!!! Mok nangga header kmk di pimp bro odio sik? Juh ke blog kmk.hehe

    http://whenmyheart-speak.blogspot.com/

    Mun sudi be my follower k.hehe

    ReplyDelete
  7. tq kpd encik FnF sbb b4 nya design nya study lok kaler rah blog kmk tok ya lah ngenak jak kaler nya.. nya x molah sebarang... pro bah :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥