Follow Us @soratemplates

26/11/2010

Kerna terbiasa

Ala,  pepatah pun ada mengatakan, alah bisa, tegal biasa..
Kerna dah terbiasa, bila nak cuba sesuatu yang baru pun kekok
Biasalah manusia

Pagi ni tetiba jer rasa nak guna Google Chrome (GC)
So saya mula browsing guna GC
Adeh.. kekoknya
Sebabnya bila guna MF, dah banyak bookmark kat atas tab tu
Bila guna GC tercari-cari plak favourite tab

Semalam ada member yang baru reformat lappy ke Window 7
Member pun bising la, bengong sebab tak biasa
Saya plak memang dah terbiasa dengan W7
Dulu saya suka Vista
Ramai orang tak suka sebab slow
Kalau guna XP, memang rasa lembap sangat
Tapi saya memang suka W7

MO2007 pun saya suka..
Kalau terpaksa guna MO2003 balik, memang terkial-kial


Ye lah, dah hari-hari kan... memang lah sebati dengan diri
Senyum... (tak perlu kata apa-apa)


2 comments:

  1. Aok mena ya.. Kmk bila berpindah ke W7 baru2 tuk mula2 nang trkial2, kakya best aie lajuuuu.. Alah bisa tegal biasa.. ada juak pepatah melaya makei "tegal" hoh.. :)

    ReplyDelete
  2. ya lah... tp rah peribahasa tok ajak mek nemu word 'tegal' ya... kali sarawakian jd founder peribahasa ya kali... hehehhee

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥