6 comments
  1. ada eh kes gini
    tp kesian pulak, dh la dikabarkan akan dpt twin

    ReplyDelete
  2. sy pun baru tau.. kesian.. harap jer nk dpt twin... lain plak jadinya

    ReplyDelete
  3. kesian eh... mst dh asak ati nya nenga twin ya. wish nya sentiasa kuat Dan Haha dirik bena2

    ReplyDelete
  4. nice info..sgt bagus utk dikongsi informasi tok =).

    ReplyDelete
  5. SIL kmk pernah menghadapi ya, last year. nektok SIL kmk dah preggy 4 months, Alhamdulillah, riya nya ngeso result scan 3D, nampak isung & mata baby ya.. eheh.. auw! bila gik rezeki mek tok for 2nd baby? heheh..

    ReplyDelete
  6. utk keselamatan ibu, wajarla tindakan sebetulnya di ambil, ibu masih ada peluang utk hamil. bgs info ni mira, mana la tau terjadi pd masa akan dtg, boleh ambil tindakan sewajarnya. pernah dengar, tapiii biasalah, dah disahkan normal mana nak baca =)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.