Follow Us @soratemplates

02/03/2011

Shimahz

Siapa Shimahz?

Tetiba saya teringat kat Shimahz
Shimahz ialah rakan blogger saya sejak 2005 lagi
Saya rindu Shimahz
Kami dah lost contact sejak tahun 2008
Semenjak dia berkahwin dan tak update blog
Kami terus takde khabar berita
Dulu memang kadang-kadang kami ber-sms
Tapi sejak saya bertukar no hp kami pun terus lost
Last time kami bercontact, dia pregnant
Mesti anak dia dah 2 tahun lebih sekarang ni

Oh ya, dulu Shimahz bekerja di area Bank Negara
Tak sure di mana tapi di KL
Hmm...
Tak tau dah nak cakap apa..


Ibu Iman: rami member blogger dah menghilang... rindu semua eh



3 comments:

  1. harap nya ada terbaca ktk pun entry tok

    ReplyDelete
  2. ya lah.. mun ada... tambah gik kmk dh tkr nick tok tauk ndak nya ka

    ReplyDelete
  3. sila rindu saya jugak..hehe..
    ibuiman, pasal car sticker tu, rm15 satu..apa2 hal emel saya ye.. zalipan2503@yahoo.com..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥