Follow Us @soratemplates

01/03/2011

Renovation in progress part 3

Progress minggu lepas (hari Khamis, 24 Feb 2011)
Minggu ni masih hold sebab tak jumpa tile yang berkenan di hati

Pintu dapur dan divider dah dipecah dah... dah semakin luas


Bahagian ruang tingkap yang ditutup juga dah bersimen
Kecewa tau bila apa yang kita nak, tak dapat
Apa yang kita inginkan, tak dapat
Apa yang kita impikan tak tercapai


Ibu Iman: ngantok eh kelas petang tok...



6 comments:

  1. knak design dapo rumah nektok kecik ho.. heheh... bulan 3 dah mira.. :p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Terima kasih sebab sudi singgah kak..
    Salam perkenalan dari kmk.. :)

    ReplyDelete
  3. ya lah... susah nk carik umh yg dapurnya besar.... dh la famili kmk tok besar n suka mkn2... ya lah prefer dapur besar

    ReplyDelete
  4. hai mimie.. salam kenal kita sama2 serawakian.... hahhaa

    ReplyDelete
  5. ibu iman... besar pun dapur nak... besar juak keringat kt nak membersihkan nya. :) from my experience, daour umah kamek tok pun sik la besar cam umah mak mek tapi... mun dah berkemas... berasa juak. :) makin la kamek duak beranak jadi di dapur... mun suci dah berbungka ya... huh! geleng palak ajak la..

    dah ktk milih tile kah? :) suka bah part cam tok.

    ReplyDelete
  6. ya lah... menar ya... mcm dapur umh makmek nang besar.. 6 seperah dpt mkn mun pengilan... tp nang lelah lah berkemas... hehehehe

    lom gik... kmk alu xda mood alu bila cina ya embak tile kaler lain... kmk suruh nya carik rona dimaok mek juak... hahaha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥