Follow Us @soratemplates

02/04/2012

Iman Madihah: 2 tahun 5 bulan

Anak sulung penawar hati, penghibur duka lara, si Iman dan 'kawan-kawan'nya. Sekarang sangat protective, kalo orang gi umah dan dukung adik confirm dia sangat risau. Hanya Ibu jer boleh dukung Dek Pan dia.

Alhamdulilah Iman semakin mudah diberi arahan sekarang. Setakat nak mintak tolong ambik remote, buang pampers, onn/off kipas, ambik cawan sendiri kalo nak minum, dia ok jer. Tapi kalau dah konsentret sangat dengan chanel 613 dia atau sibuk 'membaca' atau 'mewarna' pasti jawapannya ialah 'gu jappp'. Kalau dah tunggu sekejap tu maknanya no lah tu. Hehe.

Published with Blogger-droid v2.0.3

4 comments:

  1. Sayang Iman Madihah! Bijak, nnt kwn dgn Muhammad Iman'ul Yaqin ye...sebaya tu cuma my Iman 2 thn 8 bulan skrg ni ;)

    ReplyDelete
  2. marya, iman kita beza bln tp iman si lea (yg komen kt atas tu) ngn iman sy beza jam je, hahaha

    ReplyDelete
  3. ke'kakak'an yg terserlah. btl la mira kalau dia dgn channel 613 dia tu, tukar kartun channel lain pun dia boleh perasan.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥