4 comments
  1. As salam Mira,

    Marya kagum :)) Semoga Mira teruskan usaha BF secara exclusive demi anak2 ye! Rasa nak menitis airmata baca ni... Good luck & have fun mengutip pahala :))

    ReplyDelete
  2. yesss..! masa mengandung irfan mira tanya di blog saya "apa persedian y perlu utk bf??" saya xtau nak start dari mana TETAPI sangat berharap mira akan berjaya bf.. dan entry ini BUKTInya.. yay~. happy bf-ing.. n happy pumping!

    ReplyDelete
  3. Thanks Marya & Lea, tanpa teman2 se-bf, journey ni mungkin xkn berjaya.. krn bila tgk mereka boleh, why not me?

    ReplyDelete
  4. nang benar kata ktk, mun ada banyak geng yg bf baby, semangat bekobar2 nak bf baby. rami kwn2 kmk yg sanggup berenti keja sebab nak fully bf baby cdak. tp kwn yg keja company la.. hehehhe...

    mun bf baby bekerja nang banyak melabur. masa mek nak resign riya pun mcm rasa membazir jak beli botol banyak, pam sampey 2 igek. tapi bila dah jd surirumah pun plu juak pump, so rasa sik jadi menyesal beli brg2 ya. hehhehe....

    tp, bila mek knak masitis riya nang ada rasa nak campur FM. tapi, alang2 sebulan jak gik darwisy nak 6 bulan, then nya nak makan suma apa indah, kuatkan agik azam ya. gikpun dah x bekerja so xda alasan nak campur FM kan. hehehhe...

    chaiyok2!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.