Lepas Gian

Lamanya dah tak memblogkan diri. Terasa gian plak nak menaip dan mengarang. Tapi macam biasalah bila dah bukak Dashboard ni terus taktau dah nak menaip apa. Padahal semasa gian nak berblog macam-macam jer idea nak dishare di blog. Hmm... baiklah, saya cuba. Saya cuba. saya taip lagi dan lagi k.

Bulan berganti bulan, hari berganti hari, kita semakin menghampiri penghujung 2016. Bermakna dah nak masuk 8 bulan jugak ler kami anak-beranak berjauhan dengan imam kami. Ya! Ayahnya IMAN nun tranfer di seberang laut sana. Sedih plak bila mengenangkan saat-saat awal PJJ. Tapi sekarang alah bisa tegal biasa. Nasib ada famili yang support. Sayang mak, sayang bapak, sayang adik-adik Kakmim. Tanpa mereka entah macam manalah saya nak survive dengan IMAN yang seramai 4 orang tu.

Sori, dah takde idea dah nak menulis. Saya publish saja ya. Haha!


Post a Comment

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

Previous Post Next Post

Contact Form