Follow Us @soratemplates

17/04/2019

Bloghopping dan jumpa blogger aktif

Hari ni macam free sikit so banyaklah post ari ni. Ada yang dah draf tapi ari ni baru siapkan dan publish. Hahahaha.

Dan tetiba rajin nak bloghopping, excited tau jumpa blog yang updated. At least takdelah nak baca status FB orang jek. So iols pun join jugak lah segmen bloglist Shu ni.



Lagipun syaratnya senang jer:

Terma & Syarat :
1. Follow blog Shuhaida Saad ni.
2. Komen bersama link blog korang.
3. Entri nak buat atau tak, terserah.
4. Tunggu shu update dan masukkan dalam list shu.
5. Done.


Tarikh Tamat :
18-Apr-2019 (8.30 malam)


Tengok tarikh tamat, oh sempat lagi. So selamat berkenalan kepada blogger Shu.

2 comments:

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥