Follow Us @soratemplates

24/04/2019

Segmen Bloglist Fizacrochet


Ini kali kedua saya join Segmen Bloglist untuk bulan April ni. Bulan lain tak tau lagi sebab tak tau boleh aktif sentiasa atau tak. Hihihi.

Best jugak sebenarnya ada segmen macam ni, at least dapat jugak kenal geng blogger baru. Geng-geng lama semua dah pencen (kot). Hehehehe.

Bila first time baca blog Fiza ni excited sungguh saya. Ye lah jumpa orang kampung, walaupun tak berkenalan dari kampung mana. Hahaha. Tapi jarang jumpa blogger Sarawakian ni tu yang excited tu.

Sesiapa lagi yang nak join, jom la. Kita kenal-kenal geng blogger yang lain. T&C nya senang jer. Klik sini untuk join k.





6 comments:

  1. Selamat bsrkenalan. Orang sarawak juak upanya. Tq ssebab sudi join 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi... Aok.. Selamat kenal

      Delete
    2. All the best, Kak Mim. Nanti jemputlah join segmen di blog saya.

      Delete
    3. Tq jannah..nnt sy join k 😍😍😍 salam kenal 😊😊😊

      Delete
  2. Singgah dr segmen sama. Salam kenal ya :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥