Follow Us @soratemplates

18/12/2019

Perasaan Bersalah

Quick update sebelum nak breakfast mee kolok kat kedai mamak di bawah.

Berkenaan cuti sekolah yang panjang ni. Sebenarnya ada sedikit perasaan bersalah sebab tak dapat nak spend cuti dengan #theIMANs. Minggu depan lepas krismas barulah Ibu dapat cuti. Nak plan ke mana-mana pun hari asyik hujan. Nak staycation pun bila jenguk date di Agoda pun asyik full house je hotel² yang best. Memang rasa bersalah. Kekadang diorang ada jugak bagi tau boring. So sekarang Ibu biar jer mereka buat apa yang mereka suka. Balik petang dari umah nenek, diorang nak main basikal kat luar Ibu biar je. Kesian anak-anak Ibu. Nak jenjalan naik flight tak larat pulak fulus ni nak. Tahun ni jer pun 2x dah jenjalan ke seberang sana. Maybe next time ye.

Wishlist Ibu sekarang untuk spend time dengan diorang:


  1. Staycation
  2. Tengok orang utan di Semenggoh
Ayah pulak dah tak dapat cuti bila yang lain dah cuti krismas. Hmm...

Lain pulak view pc Kakmim ari ni, nak suh pegi pulau ke tu?

4 comments:

  1. Semoga di permudahkan urusan, dan Inshallah, ada masa tu nanti spent time with family

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah..minggu depan cuti dh lulus.. Hehehe

      Delete
  2. Yalah anak² kamek pun gia. Mala jak madah boring. Seminggu gik nak habis cuti baruk laki dapat book hotel di agoda. Area kuching ajak. Banyak keja sekolah mok dipolahnya. Cuti macam sik cuti jak nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tedah.. Kmk lom nemu tmpt check in gik tok..huhu

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥