Follow Us @soratemplates

04/01/2020

Koleksi Banner Blog

Tiap tahun mesti tukar banner lah kan. Walaupun sebenarnya tukar kaler jek. Yang penting, tukar. Hahahaha. Tahun ni kita tukar font jugak. Hihihi.

2018

2019

2020


Koleksi banner untuk Monolog Kakmim dari 2018 hingga 2020. Sama jer. Jangan marah ye. Hihihi. Takde mood nak design, skill dah lama menghilang. 

Design untuk banner ni sebenarnya didesign pada tahun 2015. Masa tu kat ofis lain, bukan ofis sekarang. Hihihi. Tak caya ini haaa.

Ini original design pada tahun 2015. Ok, bye.

No comments:

Post a Comment

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥