Follow Us @soratemplates

06/12/2020

Ice Steel vs Ice Colour

Koleksi Ice Watch kami yang terakhir untuk 2020. Betul tak tipu. Lepas ni takmo dah ke Vivacity lagi. Bahaya!

Ice Steel for him & Ice Color for yours truly.

Oleh sebab dah 'berkawan' dengan salesman Ice Watch di Vivacity tu, senang je tak payah dah nak ke sana semata-mata nak pegi beli Ice Watch ni. Minggu lepas dia kata kalau nak free gift wall clock Ice Watch tak payah beli dulu nanti dia reservekan dulu jam yang Kakmim dan Encik Suami nak tu. Once stok wall clock tu sampai Kuching dia akan call. 


Sanggup tu tunggu sebab nak wall clock ni. Apa nak jadilah aku ni kan? Tapi bukan Kakmim seorang yang patut dipersalahkan. Encik Suami ni lah yang telah menjebakkan saya ke kancah Ice Watch ni. Dia dulu yang belikan Kakmim jam bertali silikon ni dulu. Itulah koleksi pertama Ice Watch Kakmim. Hmm..


Gedabak kau. 

Siap bagi kad lagi sebab Kakmim pesan #adikno3 je yang kebetulan ke Vivacity hari tu. Kakmim whatsapp jer si Victor tu dan adik cuma pergi ambil di outlet Ice Watch tu.




Ice Steel - White Blue


Ice Colour - Lagoon




Sebenarnya Kakmim tak suka jam ada nombor macam ni tapi Kakmim nak kaler tu je. Senang nak matching kalau pakai baju tone hijau ataupun turqoise. Nak tunggu collection baru lama sangat pulak. Huh, alasan sungguh.


Bila dah dapat baru puas hati. Dasar perempuan! Haha! Eh.. takpe, gift sempena anniversary in advance kan? Yeay!



11 comments:

  1. best sangat ni hadiah anniversary. Berbaloi dapat free gift wall clock tu sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ice watch selalu je ada free gift.. kalo x gift dpt cash baucer

      Delete
  2. wah untung ada gift kalau mama pun sanggup tunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah mama... kalo beli 249 jugak terbang wall clock ni.. hihi

      Delete
  3. Replies
    1. semua org suka free gift kn? apatah lg kalau yg best²

      Delete
  4. Cantik! Memang nampak bergaya apabila dipakai ni. Terkelip-kelip Kak Amie tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala knp berkelip kak amie? xde blink blink pun jam ni.. hehehe

      Delete
  5. love the green color ! its so nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? akak pn suka jugak cuma x berkenan nombor kt dlm tu tp xpe lah janji kaler tu

      Delete
  6. cantek la jam warna hijau lembut tu.. Sweet warnanya. comey betul..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥