11 comments
  1. best sangat ni hadiah anniversary. Berbaloi dapat free gift wall clock tu sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ice watch selalu je ada free gift.. kalo x gift dpt cash baucer

      Delete
  2. wah untung ada gift kalau mama pun sanggup tunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah mama... kalo beli 249 jugak terbang wall clock ni.. hihi

      Delete
  3. Replies
    1. semua org suka free gift kn? apatah lg kalau yg best²

      Delete
  4. Cantik! Memang nampak bergaya apabila dipakai ni. Terkelip-kelip Kak Amie tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala knp berkelip kak amie? xde blink blink pun jam ni.. hehehe

      Delete
  5. love the green color ! its so nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? akak pn suka jugak cuma x berkenan nombor kt dlm tu tp xpe lah janji kaler tu

      Delete
  6. cantek la jam warna hijau lembut tu.. Sweet warnanya. comey betul..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.