Follow Us @soratemplates

05/12/2020

Digital Arts Giveaway

Jom la kita join giveaway dari pemblog Cuya ni. Support rakan-rakan pemblog yang lain di samping memeriahkan blogsphere kita ni.



Kalau nak join ada syarat-syaratnya.. senang jer, cuba baca dulu pastu boleh lah join sekali.


Syarat-syarat dari Cuya:

1) Copy banner, backlink dan tulis entri blog bertajuk " Digital Arts Giveaway"
2)Follow setiap sosial media di bawah. Satu follow akan dapat  satu nama untuk undi.

*Follow blog ni  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ (satu cabutan undi)
@prelovebukubycuya (satu cabutan undi)
@artsbycuya  (satu cabutan undi)
@ _suhxj  (satu cabutan undi)
*  Subscribe Youtube La Dolce Ame (satu cabutan undi)

Ini bermakna,kalau follow ketiga2 instagram,blog dan youtube di atas, nama anda berpeluang dicabut sebanyak lima (5) kali.
Satu ig mewakili satu nama untuk dicabut undi.Begitu juga sekiranya anda subscribe channel saya.

3) Copy gambar dan ayat di bawah ke dalam entri anda.



 Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?

Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!






 

Senang je kan? Jangan risau tempoh nak join giveaway ni lama lagi iaitu dari 5 Disember 2020 - 5 Januari 2021. Sempat lagi tu.


notakakmim: bakat yang tak ada pada kakmim ialah melukis! 

16 comments:

  1. Selamat bergiveaway kakmim. Semoga ada rezeki kakmim menang. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja je join... x mengharap nk menang pun.. kalau menang, rezeki kan?

      Delete
  2. good luck ye. kalau ada masa nanti nak join juga la

    ReplyDelete
  3. silalah join mama.. memeriahkan suasana :)

    ReplyDelete
  4. All the best, Kakmim. Selamat ber-GA!

    ReplyDelete
  5. Selamat bergiveaway kakmim. Semoga ada rezeki kakmim menang. InsyaAllah

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya. Naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal..datang dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  8. goodluck, datang dari segmen yang sama :) follow sini

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Keputusan dah keluar! jom kita check siapa yang kenaaaaa

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/01/keputusan-pemenang-digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥