Follow Us @soratemplates

05/12/2020

Sabah 2020 - Part 2: Benchmarking II

Awas, ini ialah entri berantai. Part 1 boleh usha di sini: Sabah 2020 - Part 1

*

***

*****

********

Benchmarking kami hari ke-2 ialah ke Politeknik Kota Kinabalu dan Kolej Komuniti Penampang. Kedua-duanya terletak di KK jer. Destinasi pertama kami ialah di Kolej Komuniti Penampang sebab ia terletak di bandar dan sebelum jam 2 petang kami kena bergerak ke Politeknik Kota Kinabalu pulak. Kami target sebelum jam 5 kena bergerak dari Poli KK ke bandar sebab kalau sama timing dengan orang balik kerja memang habislah terperangkap dalam jem. Jangan ingat KK tak jem ye, jem sana-sini. Huhu.

Gambar di Pusat Sumber  Kolej Komuniti Penampang. Benchmarking kan? So memang kami menyibuk je kat ruang kerja staf dan pelajar.

Pose wajib mestilah group photo.

Group photo lagi.


Dan lagi.

Ni dia pegawai perhubungan awam Poli KK yang menyantuni kami hari tu. Bergambar kenangan di landmark Politeknik KK, Sabah.


Last but not least, aktiviti bebas sebelah malam, macam biasalah men-seafood. Hihi


Next entri lepas ni catatan kami ke Kundasang pulak. Yang nak tengok Part 1 harap sudi klik di sini: Sabah 2020 - Part 1

10 comments:

  1. Bahagianya tengok orang ke Sabah ni.. Terutama aktivti men-seafood tu. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Men-seafood tu yg paling best 🤭🤭😂😂

      Delete
  2. best makan2 tu ha :)
    sedondon warna purple lembut tu un sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  3. sabah punya makanan mesti fresh kan seafood dia , bila la nak sampai sana nth

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt lah ke sabah atie lps clear covid ni.. pegi island-hopping sambil mkn2 dan shopping2 di pasar phillipine 🤭🤭

      Delete
  4. Bab menyeafood itulah yang paling seronok! Macam-macam makanan boleh dipilih, asalkan boleh diterima perut.

    ReplyDelete
  5. jem juga ye kat KK. tak pernah tahu sebab tak pernah sampai sana. Haruslah menseafood, barulah sabah :)

    ReplyDelete
  6. G Sabah haruslah berSEAFOOD bagai kan kak.. Saya g sabah first time masa study 2008. takde duit sgt student kan, hehehe. g lepas kawen dgn suami 2018 memang tiap malam kat KK kami makan seafood. balas dendam..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥