10 comments
  1. Bahagianya tengok orang ke Sabah ni.. Terutama aktivti men-seafood tu. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Men-seafood tu yg paling best ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  2. best makan2 tu ha :)
    sedondon warna purple lembut tu un sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  3. sabah punya makanan mesti fresh kan seafood dia , bila la nak sampai sana nth

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt lah ke sabah atie lps clear covid ni.. pegi island-hopping sambil mkn2 dan shopping2 di pasar phillipine ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

      Delete
  4. Bab menyeafood itulah yang paling seronok! Macam-macam makanan boleh dipilih, asalkan boleh diterima perut.

    ReplyDelete
  5. jem juga ye kat KK. tak pernah tahu sebab tak pernah sampai sana. Haruslah menseafood, barulah sabah :)

    ReplyDelete
  6. G Sabah haruslah berSEAFOOD bagai kan kak.. Saya g sabah first time masa study 2008. takde duit sgt student kan, hehehe. g lepas kawen dgn suami 2018 memang tiap malam kat KK kami makan seafood. balas dendam..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.