7 comments
  1. bila dpt meeting luar kawasan ..mesti sronok kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg ditunggu2 ms pjj dulu lah.. skrg mls dh nk travelling πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  2. kenangan lama yang mengusik jiwa. haruslah amik kesempatan dating sekali. Bukan selalu dapat peluang ke semenanjung tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrg kalo nk kena travelling ke sana tu dh xde driver dh nk bwk dating πŸ˜…

      Delete
  3. sometimes tempat makan tu yg suasana best buat kita nak pergi sana lagi kan... tak semestinya nak kena pergi fancy restaurant kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. akak mmg x brp gemar tmpt2 yg eksklusif yg kena skema πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  4. Kenangan di putrajaya, tahun tok jak sik pergi cya. Mun sik, exam la kat cya, kursus la cya.. Selalu kawan mbak makan di Umai Cafe. Nyaman juak la makan cya. Dekat ngan tasik. :)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.