Follow Us @soratemplates

24/01/2021

Giveaway by Blog Tangan Gebu

Dah lama nak join GA yang dianjurkan rakan-rakan pemblog, tapi tak berkesempatan nak menaip entri GA. Insya Allah Kakmim cuba habiskan satu per satu. Bolehlah memeriahkan GA rakan-rakan lain kan?


Bila join GA, mestilah ada T & C kan? Insya Allah semuanya dah dipenuhi. Kakmim nak join GA ni pun sebab nak support rakan-rakan pemblog je. Tapi bila diteliti dan dibaca balik, eh menariknyalah pulak hadiahnya. Terus mata berpinar-pinar. Wow wee!


Kakmim dah ada 1 customised bag macam hadiah utama tu tapi kalau dapat hadiah daripada seseorang mesti lagi seronok kan? Haha! Memang dasar perempuan. Cheh!


Ye lah, perempuan ni memang ada spesis yang:

  • Tak boleh nampak benda free
  • Gila handbag
  • Gila shopping

Betul tak? betul tak? 


Eh, melalut pulak. Tak lama lagi nak close dah penyertaan GA ni. Yang belom join, jom lah support Cik Puan Tangan Gebu ni.




Untuk menyertai contest ni, anda mestilah ada BLOG dan akaun Instagram. Syaratnya senang je;

  1. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway by Blog Tangan Gebu" (jangan lupa masukkan link http://tangangebu27.blogspot.com)
  2. Tulis ayat ringkas/perenggan kenapa anda join giveaway ni dan copy paste gambar pertama dalam post ini.
  3. Baca salah satu artikel dalam blog ini dan tinggalkan komen.
  4. Follow Blog Tangan Gebu, Instagram (@ms_lan27 atau cari tangangebu27) dan subscribe blog (contoh dalam gambar untuk subscribe blog). https://www.instagram.com/ms_lan27/


Cantik kan? Kalau ada rezeki dapat beg ni mesti iols gumbira.  Hihihi! 


9 comments:

  1. Semoga ada rezeki kak mim menang giveaway ni. Aaminn

    ReplyDelete
  2. Wah... Hadiah best! Good luck kakmim

    ReplyDelete
  3. Hai, assalamualaikum kakmim, tahniah sebab dah menang tempat ketiga giveaway blog tangan gebu. jangan lupa hantar details tau. https://tangangebu27.blogspot.com/2021/02/pemenang-giveaway-blog-tangan-gebu.html

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥