Follow Us @soratemplates

24/01/2021

Sepetang di Kuching Waterfront

Lepak-lepak di Waterfront sebelum PKPB dan sebelum kes Covid 19 mencanak naik di Kuching. Sekarang bertahan dulu berkurung dalam rumah. Keluar rumah pun sebab nak ke ofis atau beli groceries saja. 




Sekarang weekend kita layan Netflix saja. Lebih baik berkurung di rumah daripada terdedah dengan Covid 19 di luar sana. Kita PKPkan keluarga kita sendiri.



 

12 comments:

  1. Bestnya..bilalah saya nak sampai ke Sarawak ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt dtg ye.. buat benchmarking pn ok jugak ke uitm samarahan

      Delete
  2. Lambat gik kmk nak melawat Jambatan Darul Hana ya.. Huhu. Nice place, nice people..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah.. ne tauk ada urusan rasmi klak2 dpt nyelepat

      Delete
  3. Selamat berPKPB. Nanti dah bebas Covid-19 boleh lepak lagi mana-mana tempat kegemaran.

    ReplyDelete
  4. Meriah Waterfront Kuching. Cantik view dia. Ye lah kan Kak Mim. Buat masa sekarang kita stay home stay safe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meriah.. mcm2 aktiviti riadah boleh buat kt situ.. nk mkn2 pn boleh

      Delete
  5. Kes kobit pun dah banyak
    terpaksa duduk rumah ajelah

    ReplyDelete
  6. Rindunya nak ke Sarawak lagi. Jaga diri ye

    ReplyDelete
  7. Cantik Kuching Waterfront, dengan lampu-lampu. Kakak saya baru saja dapat transfer ke kuching. Dia cikgu. Mungkin satu hari, boleh visit dia dan kakmim sekali. :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥