12 comments
  1. Bestnya..bilalah saya nak sampai ke Sarawak ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt dtg ye.. buat benchmarking pn ok jugak ke uitm samarahan

      Delete
  2. Lambat gik kmk nak melawat Jambatan Darul Hana ya.. Huhu. Nice place, nice people..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah.. ne tauk ada urusan rasmi klak2 dpt nyelepat

      Delete
  3. Selamat berPKPB. Nanti dah bebas Covid-19 boleh lepak lagi mana-mana tempat kegemaran.

    ReplyDelete
  4. Meriah Waterfront Kuching. Cantik view dia. Ye lah kan Kak Mim. Buat masa sekarang kita stay home stay safe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meriah.. mcm2 aktiviti riadah boleh buat kt situ.. nk mkn2 pn boleh

      Delete
  5. Kes kobit pun dah banyak
    terpaksa duduk rumah ajelah

    ReplyDelete
  6. Rindunya nak ke Sarawak lagi. Jaga diri ye

    ReplyDelete
  7. Cantik Kuching Waterfront, dengan lampu-lampu. Kakak saya baru saja dapat transfer ke kuching. Dia cikgu. Mungkin satu hari, boleh visit dia dan kakmim sekali. :)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.