22 comments
  1. semoga dapat menahan diri daripada shopping..hehe

    ReplyDelete
  2. Sementara ada rezeki, anak-anak belum memerlukan belanja yang besar untuk belajar,beli jer Mim...self reward ni boleh memberi mood ceria & semangat untuk bekerja.. Hihihi.. Kasi bakar sikit... Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesungguhnya.. racun itu benar.. huwaaa πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£

      Delete
  3. chaiyokkk mim hehehe....!!! kira azam 2021 ke tu :p

    ReplyDelete
  4. Self-reward.
    Ema kalau nak self-reward, Shopping groceries atau bahan nak baking ♪(´▽`)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn lupa cuci mata di kedai saka (eco) hahahaha

      Delete
  5. Alahaiii..spoil kecantikan dia bila senget tu. Sakit juga mata tengok. tapi sebab dah beli, pejam mata je lah kan.
    Pasti boleh kakmim..Saya pun shopping barang keperluan je sekarang :) tahan gak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga bertahan.. chaiyokkk fiza.. kita boleh

      Delete
    2. marilah kita bertahan bersama sama :)

      Delete
  6. Tedah. Sakit juak mata nanga nak senget kedak ya nak o. Kitak sama macam kamek, Suka beli brg branded terutamanya Bab sandel atau kasut. Lamak makey sampey lusoh. πŸ˜‚πŸ€£

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aok... alah membeli menang memakai πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  7. Bena ya. Kedak husband kmk padah, beli yang bagus sekali. Tahan pakei bertahun-tahun. Kmk ada nangga shopee tapi add to cart jak, belum belinya gik. HAHA. Pakei theraphy jak. Mun jak ohh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kmk nangga jak xmok add to cart πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  8. Kak Amie pun nak bertahan sampai hujung tahun 2021. Koleksi dari hujung rambut sampai hujung kaki tahun 2020 belum sempat dipakai semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita sama2 berusaha kak.. puasa shopping.. hihi

      Delete
  9. Setiap kali terlintas niat nak beli, cakap dengan diri sendiri "ala, kan pkp, bukan boleh melaram gi mana pun". Saya guna tips ni kalau tak gatal jugak tangan nak online shopping

    ReplyDelete
  10. Semoga kakmim dapat menahan diri dari godaan shopping online. Saya pun dah lama tak shopping online, beli barang perlu saja. Bagi saya senang, sebab saya surirumah, tiada sumber pendapatan. Semoga berjaya, kakmim.

    ReplyDelete
  11. self reward atie ...this year kan .atie beli almari hahaha

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.