18 comments
  1. The struggle is real kan, kesian diorg huhuhu... bukan senang nak focus online class ni hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bg yg tahap 1 ni mmg kena perlu ada ibu di tepi.. kalo leka sikit senang nk cubit2.. haha

      Delete
    2. alaa... jgn la cubit cubit.. kesian hahaha

      Delete
  2. abe kie pun akan buat GM dgn budak2 tu. thn lps x reti lg nak buat. thn ni slow2 belajar la. harap makin ramai budak yg hadir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt2 seronok bila dh biasa... sy pn budak dh cuti skrg rindu nk berGM

      Delete
  3. syukur juga ada teknologi yang memudahkan sessi pembelajaran online. Buat apa yang termampu, apa yang boleh adapt dengan keadaan sekarang ni. susah juga untuk parents yang tak ada kemudahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah kan bg yg xde kemudahan penat jgk nk fikir nasib mereka tp xpe kalo yg recording tu tgk pakai hp pn boleh.. insyallah dipermudahkan nak x nak je

      Delete
  4. Ok tu. Asalkan budak-budak dapat belajar. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga semakin terbiasa dgn norma baharu.. insyallah

      Delete
  5. Selain dari student, cikgu pun kena struggle demi nak sampaikan ilmu. Memang respect

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol sal.. mungkin setahun dh kita mcm ni cikgu skrg pn dh makin expert dh dlm online learning ni.. pengalaman mendewasakan dan memahirkan.. hehe

      Delete
  6. Benarlah kata orang sekarang...
    "Dulu handphone tak boleh bawa masuk kelas, sekarang kelas dalam handphone.." bila Allah berkehendak

    ReplyDelete
  7. kesian pada yang capaian internet mereka tak berapa memuaskan.

    ReplyDelete
  8. new norm..seronok tengok feed facebook gambar anak2 kelas online..

    ReplyDelete
  9. Semoga anak- anak kita success belajar dari rumah...

    ReplyDelete
  10. Sekolah anak pun dah start guna GM tahun ni. Back to back pulak tu... 4 anak, bayangkan kakmim... Mencabar tapi syukur. Masih ramai yg tiada gajet, liputan internet terhad dsbnya.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, semangat jak rupa cdak belajar. Semoga anak murid dan cikgu sama-sama dapat adapt pembelajaran norma baharu tok. All the best, semoga semuanya dipermudahkan. Amiin.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Banyak alternatif untuk melaksanakan PDPR. Harapnya line sentiasa ok.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.