Follow Us @soratemplates

07/01/2021

Giveaway by ejulz & anakdenesor

Hari ni kita join GA by Ejulz & Anakdenesor ni. Senang sangat syaratnya ni. 
Follow blog & IG diorang je. 
Lepas tu.. DONE!!





 Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & anakdenesor


1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & anakdenesor". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan anakdenesor;
4. Follow IG ejulz dan anakdenesor;
5. Tinggalkan penyertaan dan nama  diIG korang post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.



Tarikh Tamat : 15 JANUARI 2021



notakakmim: teringin nak anjurkan segmen ke GA ke, ada yang nak berkolaborasi ke? berdua lebih baik. meriah sikit ye dak?

12 comments:

  1. good luck kakmin.. mana tahu ada rezeki bertuah

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Kakmim. Semoga ada rezeki menang GA ni. Aaminn

    ReplyDelete
  3. waaa ada molah GA gik ejulz..all the best kakmim!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen ktk. Kelak mek join nya juak. Btw, apa idea ktk untuk segmen dan GA tek? :)

    ReplyDelete
  5. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join. Goodluck :)

    ReplyDelete
  7. selamat berjaya. all da best awak!

    http://www.zianaeunos.com/2021/01/giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete
  8. good luck datang dari giveaway yang sama

    https://www.cikash.com/2021/01/giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete
  9. Keputusan pemenang sudah diumum. Maaf lambat umum.

    https://ejulz.blogspot.com/2021/02/keputusan-giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥