9 comments
  1. Comelnya anak-anak kak mim. Semoga semua membesar jadi anak yang soleh dan solehah. Saya dulu selalu berangan kalau ada anak lelaki nak bagi nama Ilhan, sempena pemain bola Turki yang saya minat. Tapi nampaknya rezeki nak ada anak tidak berpihak, jadi simpan je nama tu. Huhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Alan membesar dgn sihat. hhehe share birthday dgn kakmim pulak tu... special betul ni! heheheh be always a good boy ya Alan.. hehe takpe la..adik sepahkan rumah, Alan la tolong kemaskan hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah, sambut birthday sama dengan ibunya. Semoga Idlan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Anak saya pun hantar ke pasti juga. :)

    ReplyDelete
  4. sedap jugak ye nama idlan. jarang dgr nama idlan. comel2 anak kakmin

    ReplyDelete
  5. comel Alan. Dah besar kacak nya.

    Kakak dan abang abang pun smart :)

    ReplyDelete
  6. Copy paste muka kitak mim. Cute jak sidak beradik.

    ReplyDelete
  7. comel alsan tak mau adik, takut sepahkan rumah....

    ReplyDelete
  8. wahh share besday sama sama sweettt.. pandai dia pilih tarikh nak keluar yaa. kalau celebrate besday kena double la jadinya kan.. mama n idlan sama2. insyallah anak2 solehah dan soleh semuanya =)

    ReplyDelete
  9. first time kamek baca nama tok..pandei suka kamek..boleh la simpan engkah nama anak kelak..haha

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.