Follow Us @soratemplates

31/03/2021

Start BerShaklee Semula


Saya dah lama tinggalkan pengambilan supplement. Dulu-dulu ambik Shaklee semasa BF #theIMANs ni. Lepas tu macam bergantung sangat dengan supplement so saya pun stop sampailah sekarang. Tahun lepas start ambik vitamin C balik masa PKP 1.0, tapi still jugak on off. Belum habis lagi vitamin C Shaklee tu.

Sejak demam 2 minggu yang lepas, terasa cuak pulak. Macam body dah weak sangat dah, fragile! So rasanya nak ambik supplement lagi untuk boost energi. Nak beli sebotol, tak sure lah dapat habiskan ke tak so ajaklah ofismate share. Kitorang bagi 2. Sebotol ada 120 biji so seorang boleh la guna 2 bulan. Itu pun kalau dijadikan rutin hari. Selalu je terlupa. Hehehe.


Masalahnya baru je start ambik Oste & B Complex Isnin tu, semalam, Selasa dah demam balik. Pening kepala sangat. Terus stop semalam B Comp. Harap-harap hari ni ok lah takde pening kepala lagi. Terpaksa pulak completekan cycle PCM hari ni sebab takut pening datang lagi. Huhu!


5 comments:

  1. Semoga Kak Mim sentiasa sihat dan sejahtera, kesihatan memang perlu dibeli sekarang, kan

    ReplyDelete
  2. Saya pun dah lama gila tak ambil supplemen. Selamat bershaklee kakmim. Supplemen ni kalau sesuai dengan kita dan membantu. Bagus kita ambil. Take care kakmim :)

    ReplyDelete
  3. semoga kakmim dikurniakan kesihatan yang baik selepas ini. InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. Kmk pun start juak ngambik supplement. Start lekak vaksin hari ya.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥