Follow Us @soratemplates

27/07/2021

Segmen Renew Bloglist 2021


Lama dah tak join segmen yang dianjurkan oleh sahabat blogger. 
Malam ni ada free sikit bolehlah nak mengadap blog ni. 
Mudah-mudahan bolehlah merapatkan ukhwah antara blogger walaupun di alam maya sahaja.


Nama segmen, Segmen Renew Bloglist 2021, anjuran blogger Ika Shoid
Macam biasalah saya akan sertakan T&C segmen ni dulu ye. 
Manalah tau ada yang belum join tetiba rasa nak join kan?
Instructions:

1. Follow blog JJM Jari Jemari Menari &  Instagram (WAJIB) 

2. Buat entry tajuk : " Segmen Renew Bloglist 2021'

3. Letak banner di atas & link kan ke entry ini. 

4. Minta kalian like gambar di Instagram Ika untuk support ika dalam meng-review buku. 

5. Letak link entry yang sudah di publish ke ruangan komen. 



Mudah saja kan? Rupanya saya dah follow pun blog Ika Shoid ni.
Tapi rasanya jarang pulak BW ke sana. 
Maaf ye Ika.
Insya Allah lepas ni kita lepak-lepak lah ye.

Bah, bah, apa tunggu lagi.
Mari memeriahkan segmen Ika.
Yeay!!




6 comments:

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥