Follow Us @soratemplates

22/08/2021

Review Max Kleen Disinfectant Surface Sanitizer

Saya tak tahu pulak sanitizer ni memang baru atau memang dah lama di pasaran
Saya je kot yang baru terjumpa sanitizer ni semasa shooping barang dapur kelmarin
Memang pantang tengok Super Saver price, lepas tu siap lagi tagline
Effectively Agains Covid-19 Virus tu
 Memang kena angkut 1 lah jawabnya


Baunya seakan-akan bau serai, ya lemon grass
Sedap kan bau serai wangi?
Kalau kita spray, dah tak perlu bilas dah
Terus saja lap dengan kain
Bila kering, tempat yang kita spray tu tak melekit
Suka!


Mana nak guna ni? 
Dekat tombol-tombol pintu, meja, kerusi, dapur, parcel yang baru sampai
Mana-mana pun boleh lah, ikut cadangan di botol tu
Bawak ofis pun senang sangat kerja ni
Tak perlu risau nak pegang tombol pintu yang ramai orang dah pegang

Harga di Aeon sini, RM9.90
Super saver dapatlah kurang daripada tu
Hihi!

Err...
Kenapalah sebelum ni saya tak pernah jumpa sanitizer ni yek?



 

10 comments:

  1. saya pun tak pernah nampak sanitizer ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Semoga bermanfaat untuk semua..

    ReplyDelete
  3. aha laaa... kita pun br nmpk ni...
    ok lps ni bole cari jgk buat emergency ehhehe

    ReplyDelete
  4. Mmg mudah klu ade benda macam ni. Skrg ni mmg keperluan

    ReplyDelete
  5. Memang suka bau serai wangi. Yang penting tak melekit. Ada certain disinfectant tu melekit..

    ReplyDelete
  6. Boleh beli satu la . Suka bau serai wangi ni

    ReplyDelete
  7. Saya ada beli satu botol pati serai wangi. Tapi bukan brand ni. Kena bancuh dengan air lah tapi. memang best bau serai tu. dan tak melekit tu bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh lupa pulak..tapi yang saya beli bukan sanitizer. Pencuci biasa je.

      Delete
  8. saya pernah nampak cleaner di opis guna untuk lap meja.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥