Follow Us @soratemplates

01/09/2021

Wordless Wednesday: Sarapan Pagi Ini

Sarapan bertemakan barat pagi ni.
Sheperd pie & spagetti aglio olio.

Biasalah depan pc je, zaman Covid tak boleh sembang dekat, makan pun sorang².



 

23 comments:

  1. samalah, company tak bagi makan berdua & in group..kena makan sorang2..

    sedapnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seram jgk berkumpul2 ni.. kalau mkn dh kena buka mask lg la x sedap hati

      Delete
  2. zaman tak boleh berkawan dengan orang, pasrah je lah makan sorang2..

    sedap breakfast :)

    ReplyDelete
  3. Sarapan pagi yang sedap. Terpaksalah kita hadap pc tak boleh nak makan ramai ramai. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakmim biasa je mkn ngadap pc ni kalau bz.. cepat mkn sorg2 setel mkn trs sambung buat keja

      Delete
    2. Betul jugak tu. Kurang masa bersembang laju sikit makan :)

      Delete
  4. k ret sllau, setelkan keje pagi2, baru g bkfs heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sy kakret.. msk keja trs setel keja alamatnya bekal bekfes bertukar jd lunch ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Minggu depan SA dh start kerja 6hb - 9hb..lepas tu WFH semula...ingat nak bawak bekal la...boleh la tiru buat aglio olio..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy kak buat dinner pastu save awal utk bekal bekfes di ofis.. hahaha

      Delete
  6. Lain macam sarapan pagi.. Ala-ala barat gitu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukar selera sebab sll nasik goreng je memanjang.. hehehe

      Delete
  7. aduh sedapnya nengok tuh tu kak...

    ReplyDelete
  8. orang putih pon tak makan spegetti ngan shaperd pie waktu pagi..hehehe

    ReplyDelete
  9. Saya breakfast spaghetti hari ni. Tu yang belum lunch lagi. Selamat bekerja

    ReplyDelete
  10. Sedap sarapannya. Saya suka shepherd pie tu.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥