Universal Jar Comel

Aarghh!! Tak boleh tahan.
Beli jugak universal jar comel ni.
Dah la warna baby pink.
Beli 1 set bundle ni RM59 (harga member), boleh la kan?
Tupperware ni tahan lama, alah membeli menang memakai.

Harga untuk 3 pcs, RM39.
 Tapi kalau untuk hidang biskut raya nanti memang selalu letak 6 pcs atas meja.
Sebab tu grab terus 1 set bundle.

Haip, puasa pun belum habis ganti dah nak fikir pasal raya. 
Kebetulan kan, memang terasa nak pakai tema lain tahun ni.
Dah lama jugak la bertahan tukar-tukar tema tupperware hijau dan merah.
Tupperware untuk letak kek guna yang lama je, warna merah.
Untuk kacang-kacang pulak guna universal jar merah jugak, beli 2 tahun lepas.
Lagi? Tak ada plan benda baru lagi tahun ni, cukup-cukup lah.

Kek guna je yang dah sedia ada, seperti tahun 2022 dan 2023. Setel.



Psst: Pembelian Tupperware pertama untuk tahun 2024. Semoga cekal dan tabah menepis godaan selepas ni.

 

10 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

  1. morning kakmim..wah comei je & its pink!! i like.... boleh geng ngan ibu MA ni..memang minat ngan tupperware..

    ReplyDelete
  2. Kacak, mala lalu lalang rah wall fb. Meracunn bena lah owh... ☺

    ReplyDelete
  3. alamak pinky! bahaya nihhhhh hehehe

    ReplyDelete
  4. ya Allah...linda tgh tahan godaan nie...mmg namapk malam td dalam grup wasap...geram je nk place order jugak

    ReplyDelete
  5. waaa cutenyaaa i love pinky stuff!

    ReplyDelete
  6. Wahh cantiknyaa! pink kaler gitu

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form