Dah hari Rabu. Hari tanpa kata-kata bagi warga blogger, tapi susahlah kalau tak berkata-kata.
Korang dah sarapan ke? Jam di pc menunjukkan 7.08 pagi, saya berada di ofis. Tidak BDR, sebab boleh. Hehehe. Saya request buat kerja di ofis, minggu depan baru BDR. Harap setellah kerja yang perlu disetelkan minggu ni.
Dari semalam teringin nak makan roti canai kedai di bawah. So pagi ni kita tapau saja bawa naik makan depan pc. Kekadang tengok student tapau makan dalam plastik, teringin pulak. Lain vibenya. Hihihi.
Mode sekarang tengah dengar lagu Marcel. Cepat pulang, cepat kembali, jangan pergi lagi.... teringat pulak pada seseorang yang pernah bagi lagu ni suatu ketika dulu. 😜

0 Comments
Penafian:
Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥
Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.
Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.
Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!